Резюме від 23 квітня 2024

Ірина

Начальник виробництва

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник керуючого магазином з виробництва відділ м'ясо та риба

з 06.2023 по нині (11 місяців)
ТОВ Омега сєть магазинів Varus, Одесса (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

-Замовлення вхідної сировини, розхідних материіалівт

-Прийом товарів

-Контроль товарних запасів

-Контроль ротації товарів, прийняття ефективних рішень, щодо зменшення списання

-Контроль якості продукції

-Контроль роботи цеху обвалки м'яса та риби

-Відрацювання та запуск на виробництві новинок згідно ТК

-Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм праці

-Проведення переобліку ТМЦ

-Підбір та навчання персонал
- Формування графіків роботи працівників

-Проходження аудиторських перевірок та перевірок НАССР

Начальник виробництва

з 06.2011 по 09.2022 (11 років 3 місяці)
ФОП Бєглов О.Ю., Миколаїв (Харчова промисловість)

Організація ефективної роботи виробництва:
цех м'ясних напівфабрикатів
цех тістова група(вареники, пельмені, млинці і т.і.)
цех обвалки КРС та птиці
-Організація виробничіх процесів
-Оптимізація виробничих процесів
-Впровадження та тестування нових технологічних процесів
-Планування виробництва(місячне та тижневе)
-Планування графиків ППР
-Контроль проведення ТО та ППР
-Контроль виконання планів виробництва
-Контроль якості продукції
-Контроль за дотриманням санітарно-гігієничних норм праці
-Контроль проходження медичних оглядів працівниками
-Підбір та навчання персоналу
-Розробка та формування посадових інструкцій
-Нарахування зарабітної плати
-Підготовка виробництва та впровадження інтегрованної системи беспечності харчових продуктів BS EN ISO 22000:2018
-Аналіз ефективності та формування звітів
-Підбір та закупівля обладнання виробництва

-Підготовка та запуск цеху з виробництва млинців та панкейків(горячий цех)
-

Товарознавець

з 02.2011 по 07.2011 (5 місяців)
ТОВ "Південний Буг", Миколаїв (Роздрібна торгівля)

-Проведення переговорів з постачальниками
-Проведення тендерів
-Замовлення та контроль товарних запасів
-Контроль якості продукції

Керівник вітділу "М'ясо та м'ясопродукти"

з 10.2007 по 10.2010 (3 роки)
Metro Cash and Carry, Миколаїв (Роздрібна торгівля)

-Замовлення вхідної сировини, розхідних матеріалів
-Прийом товарів
-Контроль товарних запасів
-Контроль ротації товарів, прийняття ефективних рішень, щодо зменшення списання
-Контроль якості продукції
-Контроль роботи цеху обвалки
-Складання актів обвалки КРС
-Контроль за дотриманням санітарно-гігієничних норм праці
-Проведення переобліку ТМЦ
-Підбір та навчання персоналу
-Проходження аудиторських перевірок

Освіта

Миколаївський державний технікум економики та харчових технологій

Товарознавець коммерсант, Миколаїв
Середня спеціальна, з 2011 по 2012 (1 рік)

Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"УУ

Економіка та піприємство. Товарознавство торгівельне піприємство, Миколаїв
Вища, з 2011 по 2015 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Сучасні методи управління виробничими процесами

березень 2020

Стандарт ISO 22000:2018. Система управління беспечності харчових продуктів

2019

Менеджмент. Професія керівник

2018

Європейский підхіл до безпеки та якості харчових продуктів-залог успіху в природних умовах

березень 2017

Реальний менеджмент

2017

MS Excel. Рівень "Експерт"

грудень 2014

Методологія організації бесперебійної роботи виробництва

2014

Управління змінами в організації. Організаційний вплив та лідерство.Підбір персоналу.Мотивація персоналу.

2013

Основи межнародних стандартів ISO 9001:2008 та ISO 22000:2005. Основи проведення внутрішних аудитів.

2013

Менеджмент. Результативний лідер системного управління. Тайм менеджмент. Управління результативністю.

2012

НАССР. Вимоги ДСТУ 4161:2003. Системи управління безпекою харчових продуктів.

2011

Знання і навички

Організація в плануванні виробництва. Своєчасне виконання замовлень виробничіх ділянок Навчання персоналу. Управління колективом виробництва. Висока самоорганізація. Відповідальне ставлення до роботи. Дистиплінованість. Комунікабельність

Знання мов

  • Українська — вище середнього
  • Російська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: