Резюме від 18 січня 2023 PRO

Дмитро

Юрисконсульт, юрист, помічник адвоката, 9 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
23 роки
Місто:
Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрисконсульт в органі місцевого самоврядування

з 08.2022 по 10.2022 (2 місяці)
Староушицька селищна рада, смт Стара Ушиця (Державні організації)

Юридичний супровід діяльності органу місцевого самоврядування, складання документів, що стосують роботи ОМС, його структурних підрозділів, комунальних підприємств, розробка проєктів, рішень, програм, порядків тощо, робота з особистого прийому громадян, проведення листувань з органами державної влади, місцевого самоврядування тощо,забезпечення доступу до публічної інформації

Освіта

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Магістр, Юридичний факультет, Спеціальність 081 Право, Чернівці
Незакінчена вища, з 2022 по 2023 (1 рік)

Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича

Бакалавр, Юридичний факультет, Спеціальність 081 Право, Чернівці
Вища, з 2018 по 2022 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертифікат

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК MS PowerPoint Правове правого забезпечення діяльності ОМС Вміння працювати з людьми, надання правових консультацій Якісні вміння ділової комунікації (листування, переговори) Якісна підготовка документів, що стосуються діяльності установ Базові навички роботи із публічними закупівлями

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Особисті якості: пунктуальність, фінансова грамотність, увага до дрібниць, швидко навчаюсь новому, вибагливість до себе та працьовитість, гнучкість та креативність, критичні, аналітичні якості мислення, вміння працювати в команді.

Наукові досягнення: системно займаюсь підготовкою та публікацією тез доповідей, наукових робіт з цивільного, адміністративного, кримінального права та процесу. Беру участь в науково-практичних конференціях з публікацією тез. Впродовж навчання за першим освітнім рівнем (Бакалавр права) двічі посідав призові місця у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт в предметному розрізі. За необхідності, можу надіслати Вам підтверджуючі документи.

Результати проходження навчальних практик: позитивні відгуки керівників практики від підприємств, установ організацій щодо рівня теоретико-практичної підготовки, виконання завдань ОМС, прокуратури, суду.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: