Резюме від 15 лютого 2024 PRO

Денис

Юрист, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрисконсульт

з 11.2021 по нині (2 роки 6 місяців)
Оранта, НАСК, ПАТ, Запоріжжя (Фінанси, банки, страхування)

Юридичне супроводження діяльності страхової компанії. Забезпечення взаємодії з органами державної влади та місцевого самоврядування. Представництво інтересів у судах. Надання юридичних консультацій структурним підрозділам. Розгляд звернень, надання відповідей. Розробка внутрішніх розпорядчих і регламентуючих документів (положень, інструкцій, наказів, розпоряджень, тощо.).Участь у розробці нових страхових продуктів, правил страхування/змін до них. Стягнення заборгованості. Правове супроводження врегулювання збитків за договорами цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів.

Юрист

з 02.2015 по 11.2021 (6 років 9 місяців)
Приватна юридична практика, Запоріжжя (Юриспруденція)

Представництво інтересів юридичних та фізичних осіб у спорах з контролюючими органами, супровід податкових перевірок, оскарження їх результатів у суді, отримання дозволів та ліцензій для здійснення окремих видів господарської діяльності, перевірка локальних нормативних актів підприємства вимогам законодавства, перевірка контрагентів, договірна робота, аналіз та надання правової оцінки та ризиків договорів контрагентів, розробка типових договорів підприємства, протоколів розбіжностей, проведення переговорів щодо укладання договорів, вирішення земельних питань, реєстрація/перереєстрація підприємств, зміна керівника, зміна КВЕД та внесення інших відомостей до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, робота з державною виконавчою службою.

Завідувач юридичного сектору

з 09.2010 по 02.2015 (4 роки 5 місяців)
Державна податкова інспекція, Запоріжжя (Державні організації)

Супровід справ у судах усіх рівнів. • Представництво інтересів податкового органу. Юридична консультація структурних підрозділів. Аналіз внутрішніх документів, актів перевірок, податкових повідомлень рішень та ін. Робота з органами ДВС.

Помічник судді

з 11.2008 по 09.2010 (1 рік 10 місяців)
Запорізький окружний адміністративний суд, Запоріжжя (Державні організації)

Підготовка справи до розгляду. Підбір необхідних законодавчих актів та судової практики. Підготовка проектів судових рішень. Ведення документообігу.

Освіта

Запорізький національний університет

Право, Запоріжжя
Вища, з 2006 по 2009 (3 роки)

Знання і навички

Користувач ПК MS Office ЛІГА:ЗАКОН Windows Законодавство України Знання основних законів і правових процедур Навички юридичного письма Вивчення та застосування судової практики. Здатність працювати з великим об’ємом інформації

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Особисті якості:
Комунікабельність, наполегливість, відповідальність, старанність, уміння працювати в команді, цілеспрямованість, організованість, ініціативність, порядність.

Схожі кандидати

Юрисконсульт
Запоріжжя

Юрист
Запоріжжя

Юрист
Запоріжжя

Юрист-господарник
16000 грн, Запоріжжя, Дніпро

Юрист
Запоріжжя

Юрист, юрисконсульт
Запоріжжя

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: