Резюме від 5 вересня 2023 PRO

Оксана

Харчовий технолог, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технолог

з 05.2023 по 07.2023 (2 місяці)
Carciofo cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск закладу з нуля
1. Робота з обліковою програмою:
Внесення сировини, її класифікація.
Внесення первинної бугхалтерії : прихідні накладні, створення контр агентів.
1.Проробка меню на кухні з шеф кухарем та складання технологічних карт страв, внесення в базу.
2. Здійснення контролю при запуску за дотриманням технології приготування страв та за раціональним використанням і якістю сировини, продуктів, готової продукції.
3. Здійснення контролю дотримання гігієнічних і санітарних стандартів;.
4. Облік товару, рух, списання, причини недостач, надлишків); проведення інвентаризацій, складання і своєчасне надання звітності виробничої діяльності.

Emily Resort - sport, medical, entertainment

з 05.2022 по 12.2022 (7 місяців)
Emily Resort, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

1.Проробка меню з шеф кухарем та складання технологічних карт страв.
2. Здійснення постійного контролю за дотриманням технології приготування страв та за раціональним використанням і якістю сировини, продуктів, готової продукції.
3. Здійснення контролю дотримання гігієнічних і санітарних стандартів;.
4. Облік товару, рух, списання, причини недостач, надлишків); проведення інвентаризацій, складання і своєчасне надання звітності виробничої діяльності.
5. Складання заявки на необхідні напівфабрикати та сировину, забезпечення їх своєчасного одержання, контроль асортименту, кількість та якість, терміни надходження та реалізації.
6. Співпраця з постачальниками.
7.Впевнений користувач Excel, 1С, навики роботи в Iiko.

Зав виробництва

з 08.2019 по 09.2021 (2 роки 1 місяць)
Park. Art of Rest, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

ЛНУВМБТ ім. С.З. Ґжицького

Харчові технології та інженерія, Львів
Вища, з 2014 по 2018 (4 роки)

Магістр
Спеціальність: Гігієна, санітарія та експертиза

Знання і навички

MS Excel iiko MS Word MS Office

Додаткова інформація

Досвід відкриття закладів - Emily Resort : Chilly food bar, ресторан Terra, Island Beach club.
Досвід роботи з європейською кухнею, а також французькою, італійською, азійською та кухнею ф‚южн.
Робота з шведськими лініями та бенкетами.
Співпраця з шеф кухарями - Русланом Сорочинським та Артуром Туманяном.
Велика всеукраїнська база постачальників.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: