Оксана
Харчовий технолог, 35 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 26 років
- Місто:
- Черкаси
Контактна інформація
Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/9259035
Досвід роботи
Технолог
з 05.2023 по 07.2023
(2 місяці)
Carciofo cafe, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск закладу з нуля
1. Робота з обліковою програмою:
Внесення сировини, її класифікація.
Внесення первинної бугхалтерії : прихідні накладні, створення контр агентів.
1.Проробка меню на кухні з шеф кухарем та складання технологічних карт страв, внесення в базу.
2. Здійснення контролю при запуску за дотриманням технології приготування страв та за раціональним використанням і якістю сировини, продуктів, готової продукції.
3. Здійснення контролю дотримання гігієнічних і санітарних стандартів;.
4. Облік товару, рух, списання, причини недостач, надлишків); проведення інвентаризацій, складання і своєчасне надання звітності виробничої діяльності.
Emily Resort - sport, medical, entertainment
з 05.2022 по 12.2022
(7 місяців)
Emily Resort, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
1.Проробка меню з шеф кухарем та складання технологічних карт страв.
2. Здійснення постійного контролю за дотриманням технології приготування страв та за раціональним використанням і якістю сировини, продуктів, готової продукції.
3. Здійснення контролю дотримання гігієнічних і санітарних стандартів;.
4. Облік товару, рух, списання, причини недостач, надлишків); проведення інвентаризацій, складання і своєчасне надання звітності виробничої діяльності.
5. Складання заявки на необхідні напівфабрикати та сировину, забезпечення їх своєчасного одержання, контроль асортименту, кількість та якість, терміни надходження та реалізації.
6. Співпраця з постачальниками.
7.Впевнений користувач Excel, 1С, навики роботи в Iiko.
Зав виробництва
з 08.2019 по 09.2021
(2 роки 1 місяць)
Park. Art of Rest, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Освіта
ЛНУВМБТ ім. С.З. Ґжицького
Харчові технології та інженерія, Львів
Вища, з 2014 по 2018 (4 роки)
Магістр
Спеціальність: Гігієна, санітарія та експертиза
Знання і навички
Додаткова інформація
Досвід відкриття закладів - Emily Resort : Chilly food bar, ресторан Terra, Island Beach club.
Досвід роботи з європейською кухнею, а також французькою, італійською, азійською та кухнею ф‚южн.
Робота з шведськими лініями та бенкетами.
Співпраця з шеф кухарями - Русланом Сорочинським та Артуром Туманяном.
Велика всеукраїнська база постачальників.
Інші резюме цього кандидата
30 000 грн
Черкаси
Повна зайнятість
- Менеджер з продажу, Оптмедтрейд, 6 місяців
30 000 грн
Черкаси
Вища освіта · Повна зайнятість
- Менеджер з закупівель, Emily Resort, 6 місяців
- Менеджер з постачання, Kilinski- ресторан, 2 роки 10 місяців
20 000 грн
Черкаси
Вища освіта · Повна зайнятість
- Менеджер з постачання, Kilinski, 6 місяців
- Товарознавець, Ресторан Park. Art of Rest, 1 рік 11 місяців
35 000 грн
Київ
Незакінчена вища освіта · Неповна зайнятість
- Фітнес-тренер, Starfit, 4 місяці
- Фітнес-тренер, FitMe, 6 місяців
Схожі кандидати
Технолог харчової промисловості
Черкаси
Технолог харчового виробництва
Черкаси, Дистанційно
Технолог харчової промисловості
Черкаси
Технолог харчової промисловості
Черкаси
Технолог харчової промисловості
Черкаси
Технолог харчової промисловості
20000 грн, Черкаси