Резюме від 8 лютого 2024 Файл

Володимир

Керуючий

Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Долгополов Володимир Анатолійович
Тел. моб.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
дата народження: 06 липня 1975 року

МЕТА:
Отримання посади менеджера вищої або середньої ланки управління з умовою професійного вдосконалення і росту

ОСВІТА:
2002-2004 рр. – Українська академія банківської справи НБУ, кваліфікація: спеціаліст з обліку і аудиту

ДОСВІД РОБОТИ:
11.05.2023 – теперішній час – Заступник керуючого з корпоративного бізнесу Центрального Відділення ПАТ «МТБ БАНК» у м. Черкасах (активне залучення юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців на комплексне обслуговування, підготовка, аналіз документів щодо активних операцій, захист проектів на кредитному комітеті Банку та інш.)
01.06.2017 – 05.05.2023 - Начальник Відділення № 16 у м. Черкаси АТ “КБ “Глобус” (залучення на обслуговування клієнтів корпоративного бізнесу та фізичних осіб, консультування клієнтів з оптимізації господарської діяльності, в т.ч. фінансування (кредитування та інш., консультації, підготовка повного пакету документів та надання клієнтам тендерних гарантії, гарантій виконання договорів) та супроводження клієнтів до моменту підписання договорів, цільове кредитування та інш., надання повного спектру послуг як юридичним, так і фізичним особам.
25.11.2015 – 12.08.2016 – Заступник директора відділення по роботі з клієнтами МСБ Черкаського відділення № 13 АТ «Таскомбанк» (розвиток бізнесу з «0», захист кредитних проектів на КК, збільшення ресурсної бази (депозити, пасиви), активне залучення клієнтів (РКО, валюта, з/платні проекти та інш.)
15.09.2014 – 20.11.2015 – Начальник відділення «Черкаська Регіональна Дирекція ПАТ «АВАНТ-БАНК» (збільшення ресурсної бази відділення, комісійних доходів, залучення як юридичних осіб, так і фізичних і т.п.)
22.01.2014 – 20.07.2014 – Начальник відділення АТ «Фінростбанк» (відкриття і розвиток відділення, складання, захист та виконання бюджету відділення, залучення клієнтів і т.п.)
01.08.2012 – 20.01.2014 – Керівник з розвитку корпоративного бізнесу ПАТ «Альфа-БАНК» (залучення корпоративних клієнтів (сегмент від 50 млн., пріоритет – АПК, промисловість, переробка тощо), продаж роздрібних продуктів корпоративним клієнтам, наявність діючої базі корпоративних клієнтів у всіх регіонах України (власники підприємств) і т.п.))
27.09.2011 - 03.07.2012 рр. - Начальник відділу корпоративного бізнесу ПУМБ (Залучення та надання повного спектру послуг юридичним особам, розробка та впровадження технологій кредитування сегменту АПК і т.п.)
12.05.2009-24.02.2011 рр. – Начальник відділу роздрібного продажу ПАТ «Кредобанк» (залучення фізичних і юридичних осіб на комплексне обслуговування, моніторинг та реструктуризація кредитів, розвиток VIP- бізнесу, продаж страхових продуктів)
04.06.2007-01.05.2009 рр. – Регіональний директор Черкаської дирекції (Радник Голови Правління) ПАТ «Акцент-БАНК» (група «Приват»). Відкриття відділень на території Черкаської і Кіровоградської областей; організація роботи співробітників відділів та відділення по наданню повного спектру банківських послуг юридичним та фізичним особам и т.п.
2003-2007 рр. – займав посади економіста відділу карткових продуктів, економіста відділу операцій з цінними паперами, експерта з кредитування Іпотечного бізнесу, провідного експерта Бізнесу «Авто в кредит» Черкаського ГРУ ПриватБанку
2002-2003 рр. – Директор ТОВ «Агентство фондового ринку» (підготовка і розміщення фінансових річних, квартальних звітів акціонерних товариство, проведення загальних зборів акціонерів; консультації щодо проведення емісій цінних паперів; розробка впровадження та підтримка сайту http://afr.com.ua і т.п.)

КОМП’ЮТЕРНІ, МОВНІ та ІНШІ НАВИЧКІ:
Знання: банківських програм АБС Б2, ОДБ, SCROOGE і т.п.
Мови: українська, англійська, російська, польська
Інші навички: вміння швидко та якісно вирішувати поставлені задачі, досягати якісних результатів в роботі, проводити переговори та презентації, досвід організації та ведення діловодства, знання ділового етикету

ДІЛОВІ ЯКОСТІ:
Цілеспрямований, відповідальний, ініціативний, комунікабельний, маю аналітичні, організаторські та управлінські здібності, готовий працювати в активному режимі, ефективно працюю як сам, так і в команді, здібний до швидкого опанування нових сфер діяльності та нових технологій.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами