Резюме від 12 квітня 2024 PRO

Оксана

Лаборант ветеринарної медицини, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто проживання:
Павлоград
Готовий працювати:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Лаборант фізико-мехнічних

з 08.2023 по 02.2024 (6 місяців)
ТОВ "Брукланд", Павлоград (Готельно-ресторанний бізнес)

Проводила лабораторне дослідження інертних матеріалів, згідно технічної документації і вимогам стандартів до якості будівельних матеріалів. Оформлювала протоколи випробувань.Вмію працювати з лабораторним обладнанням в т.ч.(прес MATEST на стискання), визначення міцності зразків бруківки,та інші дослідження.

Монтажник компонентів

з 02.2022 по 08.2022 (6 місяців)
SKS, автомобільна компанія, Legnica (Машинобудування)

Проводила монтаж компонентів, підготовлювала компоненти до монтажу в амортизатори. Здійснювала візуальний контроль якості.Експлуатацію і технічне обслуговування машин.

Лаборант ветеринарної медицини , відділ бактеріологічних досліджень

з 07.2001 по 02.2022 (20 років 7 місяців)
ПМДЛ Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, м.Павлоград (Державні організації)

Мала такі обов'язки: 1. Проводила відбір проб патологічного матеріалу тварин, птахів, риби, бджоли та здійснювала лабораторні аналізи на інфекційні захворювання. 2.Проводила відбір проб харчових продуктів, кормів, та об'єктів довкілля (повітря, грунту,змиви з об'єктів з метою бактеріологічного контролю санітарного стану ). Здійснювала мікробіологічні дослідження. Санітарно-бактеріологічні дослідження. 3. Проводила приготування препаратів із досліджуваного матеріалу і мікробних культур. 4. Здійснювала фарбування препаратів за методами Грама ; Романовського-Гімза; Ціль-Нільсена; фарбування бруцел -метод Стампа,Козловського та інше .5.Готувала фарбуючи розчини.6. Підготовлював посуд для приготування поживних середовищ.7. Готувала поживні середовища. 8. Проводила автоклування поживних середовищ. 9. Проводила знезараження відпрацьованого матеріалу (автоклування).10.Визначала рН живильних середовищ.11. Здійснювала контроль і зберігання середовищ( стандарт тест культури).12. Проводила контроль температурного режиму термостатів,сушильної шафи,холодильників. 13. Здійснювала кварцювання приміщення. 14.Проводила калібрування лабораторного обладнання. Мої досягнення : Володію високим рівнем виконання методик досліджень збудників бактеріологічних інфекцій ( II-IVгр. патогенності) : бактеріоскопічних; бактеріологічних; мікробіологічних,санітарно-бактеріологічних; біологічних ; Визначення чутливості мікробів до антибіотиків,використовуючи референс штами. Володію досконало правилами взяття і пересилка матеріалу в бактеріологічну лабораторію.

Освіта

Новомосковський радгосп -технікум

Ветеринарія , ветеринарний фельдшер, м.Новомосковськ
Середня спеціальна, з 1988 по 1992 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Білоцерківський державний аграрний університет

27.01.2003р - 07.03.2003р.

Знання і навички

Знання інструментів MS Office MS Excel Організація роботи відділу до вимог стандарту ДСТУ ISO/IES 17025 Ведення документації Оформлення протоколів випробувань Висів на живильні середовища Аналіз результатів Діагностика Лікування Профілактика домашніх та свійських тварин Робота з лабораторним обладнанням Розтин трупів тварин Знання стандартів ISO(17025-2019) Скрупульозність Монтаж компонентів до амортезаторів Робота з обладнаням на стискання Робота з паровим автоклавом Знання методик досліджень Навички роботи з програмним забезпеченням Маю навички роботи з вимірювальними обладнанням Вмію проводити аналіз та інтерпретацію даних Маю досвід аналізу руїнівне зусилля в машинному направлені В поперековому направлені Володію досконало досвідом ведення прекурсорів Маю досвід проведення аналізу на зольність Навички техніки безпеки в лабораторії Виконання основних терапевтичних маніпуляцій Знання і навички ведення терапевтичного прийому

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Маю такі якості,як надійність, чесність,конкретність , працьовитість , висока самоорганізація .Вмію працювати в режимі багатозадачності. Не плідкую! Маю скурпульозне ,креативне мислення. Вмію працювати в стислі терміни. Відповідальна. Працюю в команді. Маю навики працювати самостійно. Відкрита та готова до нових знань.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: