• PRO

Катерина

Шеф-кондитер, технік-технолог

Розглядає посади:
Шеф-кондитер, технік-технолог, Технолог кондитерського виробництва
Вид зайнятості:
повна, неповна
Вік:
31 рік
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технолог кондитерського виробництва

з 09.2023 по 03.2025 (1 рік 6 місяців)
La Pate, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Технік технолог хлібобулочних та кондитерських виробів, повністю зміна меню ,пошук постачальників з гарними продуктами ,розробка десертів та випічки ,нормалізація процесу ,навчання з нуля персоналу ,контролювання якості виробів .
Торти та десерти під замовлення ,праця з оптовими замовниками (кавʼярні )

Дуже багато це місце дало досвіду ,але вчитися ніколи не буває зайвим )

Шеф кондитер

з 03.2023 по 09.2023 (6 місяців)
Cruffin, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Відновлення меню ,нормалізація процесу ,проробітка нових десертів

Шеф кондитер

з 10.2016 по 01.2021 (4 роки 3 місяці)
ресторан Кориця, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Займала посаду шеф -кондитера
Повністю, все кондитерське меню ,було у моєму роспорядженні .Прорабітки ,створення калькуляційних та технологічних карт ,торти на замовлення.

Кондитер

з 06.2015 по 03.2016 (9 місяців)
Бартоломео, ресторанно-готельний комплекс, Днепр (Гостинично-ресторанный бизнес)

Кондитер ,кондитер -оформлювач
Створення десертів ,тортів на замовлення

Освіта

ДПЛСП #19

Кухар-кондитер, Донецк
Середня спеціальна, з 2010 по 2013 (3 роки)

Знання і навички

  • Роздрібна торгівля
  • Оформлювач тортів
  • Робота з шоколадом
  • Робота з листковим тістом
  • Цілеспрямованість
  • Здатність до навчання
  • Контроль якості продукції
  • Навчання процесів

Додаткова інформація

Живу кондитерською справою ,у зв`язку народження дитини довелося піти в декретну відпустку ,місце останнього працевлаштування було зачинено і мене звільнено.
Почала розвиватися самостійно ,робила на дому ,паралельно працювала віддаленно, займалась продажем шоколаду та кондитерських інгредієнтів .

В цій сфері немає кінця ,тренди йдуть ,вчитися можно кожного дня.
Шукаю місце де зможу відкрити свій потенціал ,розвиватися разом ,не боятися нових тенденцій, пробувати щось нове .

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: