Резюме від 29 квітня 2024 Файл

Анастасія

Технолог харчової промисловості

Вік:
33 роки
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Ануфрієва Анастасія Володимирівна

Дата народження: 27.12.1990 р.
Місто: Полтава, Полтавська обл.
Моб. телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Сімейний стан: незаміжня

Освіта:
01.09.2009 р. – 25.03.2011 р., Полтавський кооперативний технікум Полтавської облспоживспілки м. Полтава, спеціальність «Виробництво харчової продукції», диплом техніка-технолога (заочна форма навчання).
01.09.2012 р. – 31.03.2015 р., Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» м. Полтава, спеціалізація «Технологія харчування», спеціальність «Харчові технології та інженерія», диплом бакалавра з харчових технологій та інженерії (заочна форма навчання).
12.04.2015 р. – 31.08.2016р., Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» м. Полтава, спеціальність «Технології в ресторанному господарстві», напрям підготовки за кваліфікацією «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції», диплом магістра з технологій в ресторанному господарстві (заочна форма навчання).
Досвід роботи (кар'єра):
Менеджер (управитель) систем якості
28.08.2017р. – 07.02.2018 р. ТОВ «Укрпродснекгруп», виробництво соняшникового насіння, снекової продукції (харчова промисловість).
Функціональні обов’язки: контроль якості вхідної сировини та готової продукції, допоміжних матеріалів, контроль виготовлення продукції на всіх етапах виробничого процесу, координація роботи майстрів цеху з метою підвищення продуктивності роботи, ведення документації НАССР (системи управління безпечністю харчових продуктів), проведення і документування внутрішніх аудитів.

Майстер цеху
07.03.2019 р.- 05.02.2021 р. ТОВ "Полтавський завод продтоварів "Світанок", м. Полтава (харчове виробництво)
Функціональні обов’язки: контроль технологічного процесу виробництва, координація роботи працівників у змінах з метою підвищення продуктивності роботи.
Технолог відділу освіти
17.08.2021 р. – 13.01.2023 р. відділ освіти виконавчого комітету Чутівської селищної ради, смт Чутове Полтавської обл.
Функціональні обов'язки: розробка технологічних карт, складання калькуляцій, розробка примірних сезонних меню для закладів загальної середньої та дошкільної освіти Чутівської ТГ, координація роботи працівників харчоблоків та медичних працівників ЗЗСО та ЗДО з метою забезпечення якісного та безпечного харчування здобувачів освіти.

Додаткова інформація:
Впевнений користувач MS Office: Power Point, Excel, Word.
Знання мов: українська — вільно (рідна); англійська, польська – зі словником.
Особисті якості:
Відповідальна, цілеспрямована, комунікабельна, готова навчатися і розвиватися.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: