Резюме від 9 березня 2023 PRO

Оксана

Помічник головного бухгалтера, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Іванівка (Одеська обл.)
Готовий працювати:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Консультант роботодавця

з 01.2023 по нині (1 рік 5 місяців)
Івнівський відділ Березівської філії Одеського обласного центру зайнятості, Іванівка (Одеська обл.) (Державні організації)

Співпраця з роботодавцями (надання послуг)

Заступник начальника відділу

з 06.2018 по 12.2022 (4 роки 6 місяців)
Іванівська районна філія Одеського обласного центру зайнятості, Іванівка (Одеська обл.) (Державні організації)

Досвід роботи у співпраці з роботодавцями (надавати послуги та проводити інформаційно-роз'яснювальну роботу щодо послуг служби зайнятості), стимулювати роботодавців до співпраці зі службою зайнятості, підбір роботи шукачам роботи та безробітним, пошук вакансії. Проводити роз'яснювальну роботу з безробітними (надавати інформацію щодо послуг служби зайнятості для безробітних), стимулювати безробітних до зайнятості, до професійного навчання.

Головний бухгалтер

з 01.2011 по 06.2018 (7 років 5 місяців)
Іванівський районний центр зайнятості, Іванівка (Одеська обл.) (Державні організації)

Ведення бухгалтерського обліку, організація роботи бухгалтерської служби, контроль за відображенням на рахунках бухгалтерського обліку всіх операцій, забезпечення та складання на підставі даних бухгалтерського обліку фінансової звітності, раціональним та ефективним використанням матеріальних, фінансових ресурсів, складання меморіальних ордерів, облік основних засобів, товарно-матеріальних цінностей, складання актів звірок із підприємствами. Проведення розрахунків із заробітної плати, нарахування лікарняних, відпускних. Формування та здача відповідних звітів.

Головний бухгалтер

з 06.2006 по 12.2010 (4 роки 6 місяців)
Іванівська селищна рада, Іванівка (Одеська обл.) (Державні організації)

Основні обов"язки - ведення бухгалтерського обліку, організація роботи бухгалтерської служби, контроль за відображенням на рахунках бухгалтерського обліку всіх операцій, забезпечення та складання на підставі даних бухгалтерського обліку фінансової , раціональним та ефективним використанням матеріальних, фінансових ресурсів, складання меморіальних ордерів, облік основних засобів, товарно-матеріальних цінностей, складання актів звірок із підприємствами. Проведення розрахунків із заробітної плати, нарахування лікарняних, відпусток. Формування та здача відповідних звітів.Складання та формування бюджету селищної ради.Контроль за виконанням бюджету

Освіта

Одеський державний університет

Факультет "Фінанси" спеціальність - економіст, Одеса
Вища, з 2004 по 2006 (2 роки)

Знання і навички

Користувач ПК

Знання мов

Українська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: