Резюме від 12 березня 2023 PRO

Іван

Промоутер, продавець-консультант

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Промоутер

з 09.2019 по 02.2022 (2 роки 5 місяців)
Мегаран, Скайфіт, Дніпро (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Освіта: У червні 2015 р. закінчив Дніпропетровський державний аграрно –економічний університет та здобув ступінь бакалавра за напрямком «Фінанси і кредит». В 2017р здобув кваліфікацію вищої освіти магістр за спеціальністю «Банківська справа».

Досвід роботи:
09.09.2021 – 31.02.2022 Прийнятий на посаду менеджера в оптовій торгівлі «Мегаран» обов’язки входило : виконання плану продажів, ведення звіту по залишкам на складі, контроль браку товару, аналіз моніторингу цін і асортименту товару у постачальників конкурентів, складання фото звіту з акцій, робота з прас листом постачальника, оптова торгівля.
16.07.2018р. - 30.08.2021 гіпермаркет «Нова Лінія» відділ побутова техніка, досяг посади старшого продавця непродовольчих товарів і здобув навички настроювання комп'ютерної цифрової техніки. Також в обов’язки входило: зв'язок з постачальником для повернення товару, проводити інвентаризацію товарно матеріальних цінностей, підготовлював документи для списання неякісного товару, працював з мертвим товаром та АБС аналізом, здійснював партійне переміщення товару для покупця. Робота з оптовою торгівлею під організації виписування внутрішніх накладних на безготівковий рахунок, вибір товару для участі в тендерних конкурсах.
25.09.2017 р. прийнятий на посаду фахівця сектору бізнесу фізичних осіб ПАТ «ПУМБ» (Взаємодія с платіжними системами Visa та MasterCard, відкриття обслуговування і закриття карткових рахунків, супровід заробітних проектів , формування кредитного досьє, пошук нових клієнтів через базу ліди та крос продаж, звіт показника роботи за день).
23.11.2015 р. працював кцонсультантом споживчого кредитування ПАТ «УкрСиббанк», ( активне залучення клієнтів, консультування клієнтів оформлення кредитів в торгівельних точках магазинів електроніки).

Освіта

ддаеу

Фінанси та кредит, Дніпро
Вища, з 2011 по 2017 (6 років)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: