Резюме від 20 березня 2024

Дарина

Маркетолог

Вік:
19 років
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Харківський національний університет імені В.Н. Каразіна

Економічний факультет, спеціальність «Інформаційний маркетинг, реклама та зв’язки з громадськістю»
Незакінчена вища, з 2022 по 2026 (4 роки)

Знання і навички

MS Office Adobe Photoshop Adobe Креативність

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Насправді, я тільки навчаюсь на другому курсі Каразінського університету за освітньою програмою «Інформаційний маркетинг,реклама та зв‘язки з громадськістю»
Але вже встигла зробити безліч творчих робіт. Я взагалі дуже комунікативна, люблю писати та цікаво, грамотно виражати свої думки. В різних стилях мовлення,але художній та публіцистичний - це саме мої напрями. Я маю високий рівень знань з української мови,літератури, а також B2 з англійської) Але простого знання мови недостатньо для якісної роботи, для цього потрібна креативність, та нестандартний підхід до речей, унікальне бачення, вміння знаходити спільну мову з іншими- це також про мене! Досвід роботи в мене невеликий, але доволі успішний та в сфері продажів. Працювала менеджером з продажів/direct-менеджером в онлайн-школі нутріціології.
В навчальних закладах активно долучалася та долучаюсь до написання сценаріїв, статей для сайтів, есе, створення агітаційних плакатів та листівок. Тобто маю певний досвід в написанні різноманітних текстів. Чим складніша тема, тим вона та ії розкриття цікавіше для мене. Я взагалі вважаю,що креативно та влучно викладати думки - це моє покликання. В університеті вивчаю маркетингові дисципліни, набуваю практики з дослідження мікро-макроекономічних тенденцій ринків, з економіки в цілому. Я звичайно не стою на місці, кожного дня розвиваюсь в цьому і дуже сильно хотіла би мати змогу спробувати себе на практиці.
Я можу виконати будь-яке завдання,щоб мої здібності були підтверджені не тільки словами,а й певною роботою. Я маю мотивацію працювати,тому зацікавлена у досконалому результаті!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: