Резюме від 30 квітня 2024 PRO

Максим

CIO, ІТ-директор

Вік:
49 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник проекту

з 09.2022 по нині (1 рік 8 місяців)
ПАТ "Крюківський вагонобудівний завод" (Машиностроение)

Начальник управління супроводу ІТ-систем

з 01.2022 по 09.2022 (8 місяців)
ПСГ "Ковальська", Киев (Строительство, архитектура, дизайн интерьера)

Формування служби експлуатації та підтримки ІТ-систем, складання каталогу ІТ-послуг, запуск ServiceDesk, розробка та запуск процесів моніторингу та підтримки ІТ-систем.

Директор департаменту експлуатації інформаційних систем

з 08.2017 по 12.2021 (4 роки 4 місяці)
ПАТ “Укртелеком”, Киев (Телекоммуникации, связь)

Директор департаменту експлуатації інформаційних систем (5 відділів, ~200 співробітників)
Експлуатація та підтримка 250 прикладних інформаційних систем, у т.ч.висококритичних та високонавантажених (білінг, ERP, CRM, системи управління технологічним обладнанням, системи підтримки наземного та мобільного зв'язку). Частина систем із узгодженою доступністю 99.99%. Переглянув та оптимізував чисельність співробітників (-40%), організував процес, спрямований на скорочення трудомісткості обслуговування та підвищення стабільності роботи OSS та BSS систем, скоротив кількість інцидентів більш ніж у 2 рази. Спільно з бізнес-підрозділами виявив застарілі та неефективні телеком послуги в компанії, вивів з експлуатації системи та скоротив витрати на підтримку (~10%). Уніфікував роботу різних систем, об'єднання білінгових систем, систем моніторингу, організував перенесення процесів до централізованої системи управління Бізнес процесами (Creatio). Адаптував та впровадив краще практики управління ІТ-підрозділом. Забезпечив технічну підтримку сервісів та користувачів згідно розроблених та затверджених SLA, включаючи 24/7. Підготував та перевів співробітників на віддалений режим роботи без втрати продуктивності та ефективності. Управління бюджетом департаменту CapEX та OpEX. Підготовка та захист Бізнес-кейсів. Забезпечення безперервності функціонування сервісів. Переглянув практики надання абонентських послуг та скоротив втрати від простою ІТ систем більш ніж у 2 рази. Скоротив трудомісткість підтримки систем на 30% та терміни виконання змін у них більш ніж 2 рази.

ІТ-директор, в управлінні 3 підрозділи, 60 співробітників

з 02.2008 по 06.2017 (9 років 4 місяці)
ПАТ «АвтоКрАЗ», Кременчуг (Машиностроение)

ІТ-директор, в управлінні 3 підрозділи, 60 співробітників
Впровадив ERP систему, модулі "Управління персоналом", "Зарплата", "Бухоблік", "Рух ТМЦ", "Управління бюджетом", "Управління складськими запасами", "Управління конструкторським складом виробу", "Управління технологічними картами", "Планування виробництва ”. Після застосування став можливим перехід від нормативного методу планування до партійного. Переклав архів конструкторської документації в електронний вигляд, час доступу до КД скорочено в 3 рази, обсяги друку креслень скоротилися в 7 разів. Організував техпідтримку прибл. 2 тис. од. обчислювальної та копіювально-розмножувальної техніки, середній час усунення інциденту зменшено з 5 днів до 1-го, кількість інцидентів скорочено в 2 рази, забезпечено гарантоване рішення кожного зареєстрованого інциденту. Організував гарантовану відновлюваність бізнес-даних та інфосистем. Розробив нову оргструктуру для підлеглих підрозділів, становища та посадові інструкції. Розробив та впровадив процеси обслуговування робочих місць та інформаційних систем. Запустив послуги обміну файлами, повідомленнями, портали нормативно-довідкової інформації. Виконував роль директора проектів щодо оптимізації внутрішніх процесів підприємства з використанням автоматизованих систем.

Керівник аутсорсингової групи експлуатації

з 06.2006 по 01.2008 (1 рік 7 місяців)
"Інфосистеми Джет", Киев (Телекоммуникации, связь)

Керівник аутсорсингової групи експлуатації у Beeline Київ, раніше Українські Радіо Системи. Організація роботи групи інженерів з сервісу та тех. підтримки центру обробки даних мобільного оператора. Взаємодія зі службами замовника (ІТ, зв'язок, бізнес) вирішення конфліктних та межевих питань. Організація роботи групи відповідно до специфіки роботи служб замовника. Постійний представник компанії у замовника, участь у переговорах, супровід проектів, з'ясування потреб замовника, передпродажна діяльність.

Керівник технічного департаменту

з 09.1998 по 05.2006 (7 років 8 місяців)
Стерлінг Груп Україна, Запорожье (IT)

Керівник технічного департаменту, керівник технічного відділу, відділу мережевих рішень. Управління проектами з проектування та будівництва ІТ інфраструктури, ЦОД (200+ серверів), ЛОМ (2000+ портів). Формування та управління колективом виробничого департаменту. Підготовка бізнес-планів та бюджетування. Стратегічне планування розвитку, відкриття нових напрямків діяльності. Взаємодія із керівним складом замовника.

Освіта

Запорізький Державний Технічний Університет

Інженер-конструктор-технолог виробництва радіоелектронних систем, Запорожье
Вища, з 1991 по 1996 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Укртелеком, внутрешне навчання

Емоційний інтелект, Управління брендом керівника, Управління розподіленими командами, Креативне мислення лідера, Ефективні перег

Microsoft training

Основи Microsoft Azure, Microsoft Azure Architect Design

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Посвідчення водія
Біометричний закордонний паспорт

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: