Резюме від 11 березня 2023 PRO

Виктор

Логіст, менеджер ЗЕД, декларант

Вік:
57 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер ЗЕД

з 06.2012 по 06.2022 (10 років)
Тов Кристалл 99, Костянтинівка (Сільське господарство, агробізнес)

ведення ділової переписки та переговорів з іноземними постачальниками, з урахуванням узгоджених в компанії умов співпраці;робота з договорами, інвойсами, контрактами, специфікаціями, митною та супровідною документацією;підготовка документів митному брокеру;перевірка документів на відвантаження;співпраця з транспортними компаніями.

Начальник відділу зовнішньоекономічних зв'язків

з 09.2001 по 09.2008 (7 років)
Будскло, Костянтинівка (Сільське господарство, агробізнес)

Організація комплексного вивчення та аналіз зарубіжних ринків, перспектив їх розвитку з метою одержання інформації щодо співвідношення попиту і пропозиції. Розробка поточні та перспективні планів зовнішньоекономічної діяльності підприємства, прийом стратегічні рішення з орієнтацією на ринок (умови попиту та конкуренції). Визначення сегментів ринку з метою вибору варіанту орієнтації виробничо-збутової політики, уточнення характеру і диференціації попиту. Вживання заходів щодо максимально швидкого і ефективного збуту нової продукції або продукції, одержаної за допомогою нової технології.

Інспектор

з 09.1994 по 08.2000 (5 років 11 місяців)
ДМС, Костянтинівка (Державні організації)

здійснення контролю документів осіб, що перетинають кордон;митне оформлення вантажів і вивчення супутніх документів (ліцензії, митні декларації, накладні і т.д.);накладення митних штрафів, стягнення мита та інших державних платежів;вилучення і приймання на зберігання вантажу або матеріальних коштів, заборонених до перевезення;боротьба з контрабандою і порушеннями законодавства;ведення митної статистики і документації.

Освіта

Саратівськию Юридичний Інститут

Судово - прокурорський, Саратів
Вища, з 1989 по 1993 (4 роки)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК Користувач Internet

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вище середнього
  • Російська — початковий

Додаткова інформація

•Організація, контроль та супровід імпортних та експортних поставок товарів та сировини для виробництва (Європа, СНД, Китай). Спеціалізація - виробництво підлогових покриттів для житлових, адміністративних, офісних приміщень, а також покриттів для підлоги транспортих засобів (автомобілів, автобусів, пасажирських вагонів та інші); виробництво покрівельних матеріалів, ПВХ мембран, гідроізоляційних матеріалів (підземні гаражі, басейни, для будівничих робіт).
•Ведення переговорів з іноземними партнерами-постачальниками.
•Організація логістики перевезення вантажів.
•Підготовка пакету документів для митного оформлення вантажу (Підготовка зовнішньоекономічних контрактів і договорів, первинна документація, дозвільні документи, розрахунок митних зборів і платежів, визначення коду товарів згідно УКТЗЕД).
•Заповнення ВМД, товаро-супровідної документації.
•Митне оформлення вантажів, електронне декларування.
•Розрахунок собівартості товарів.
•Взаємодія з митними органами, брокерами, компаніями-експедиторами та перевізниками.
•Отримання дозвільних документів органів нетарифного регулювання, висновків та сертифікатів про походження товарів Київської ТПП, оформлення сертифікатів EUR.1 в митних установах тощо.
•Взаємодія із суміжними підрозділами підприємства (бухгалтерія, продаж, виробництво).
•Ведення діловодства з питань ЗЕД та митного оформлення.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: