Резюме від 2 березня 2023 Файл

Ігор

Manager (event, catering)

Вік:
38 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

ІГОР ГРЕЧУШНІКОВ

Особисті дані Досвід роботи
Дата народження
08-10-1985 Менеджер проектів ORION CATERING, Київ жов. 2012 – жов. 2016
Робота з моменту надходження запиту (знаю де
Адреса дістати свіжу черешню у грудні) до закриття, включаючи
08132 Вишневе написання звітів та отримання feedback від замовника.
Робота та комунікація з підрядниками чи задіяними
Телефон клієнтом службами
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Підтримання дружніх стосунків з клієнтами та

E-mail ведення календаря планових заходів
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Організація заходів з першими особами країни,
Громадянство корпоративними клієнтами, топ-весільними агентствами
громадянин України
Києва, приватний сектор
Сімейний стан ▪ PRADA - офіційне відкриття бутіка в Києві для більше
одружений ніж 300 гостей
▪ DIOR – VFNO, планові річні заходи
Інтереси: ▪ LOUIS VUITTON – перша презентація в Україні чоловічої
- колекціонування монет коллекції
- експерименти на кухні та барі ▪ Cartier - презентація в Києві лімітованої колекції Paris
- риболовля Nouvelle Vague
▪ BVLGARY - вечірка L Officiel online та ювелірного дому
BVLGARY
Навички ▪ BASF ‑ святкування 150-ти річчя компанії
- знання для вирішення ▪ KASPERSKY ‑ організація Gala dinner, перший у Києві
специфічних задач міжнародний з’їзд ТОП представників компанії на
- підтверджені навики территорії Мистецького Арсеналу
управління проектами ▪ VOGUE Café – допомога у підборі персоналу
- моніторинг та контроль справ (оброблено бфльше 500 анкет та відібрано 50),
- критичне мислення организація роботи персоналу, також прорахунок та
- навички міжособистісного надання необхідного обладнання для відкриття
спілкування першого у Києві і третього у світі закладу даного
- самокритичність формату
- здатність приймати рішення під ▪ YES ‑ Ялтинська стратегія розвитку на території
тиском Лівадійского палацу та МА організація та контроль
- багатозадачність зон кейтерингу
- точність та увага до деталей ▪ WEEKEND ‑ VFNO, планові річні заходи
- організаторські здібності ▪ PORSCHE ‑ презентація оновленної версії Porsche
- навик управління часом Сarrera на даху КВЦ “Парковий”
▪ Hennesy ‑ організація Gala dinner святкування 250-річчя бренду
▪ Та багато іншого і не менш цікавого, часом договір про
конфіденційність заходу не дає змоги розповісти
більше, проте досвід залишається на завжди.
Працюючи в ORION CATERING отримав більшу частину
свого досвіду, оскільки мав справу з найвищим рівнем
вимогливості клієнтів, що давало можливість набути
досвіду та удосконалення Skills у геометричній прогресії, а
особливо навик рішення ситуаційних задач.

Freelance жов. 2016 – до сьогодні

• NEBO ideas agency ‑ допомога в організації Gala dinner
"SENSORIA" , два заходи для 100 гостей з залученням трьох
іменитих шеф-кухарів країни
• WMF event group ‑ допомога в організації дитячого
Новорічного свята для 800 дітей різних вікових груп
компанії ДТЄК; допомога в організації під час святкування
"Дня людини похилого віку" у Маріуполі згідно карантинних
норм COVID
• PMHUB організація харчування на локації з урахуванням
карантинних норм
• Nalunu допомога в організації активних розваг під час трьох
денного корпоративу компанії ICU (ТОВ "ІНВЕСТИЦІЙНИЙ
КАПІТАЛ УКРАЇНА") для 50-ти співробітників в Буковелі зі
складанням логістики маршрутів для індивідуальних груп
• Мagic Factory підбір, організація та контроль роботи
персоналу для компанії яка надавала харчування під час
проведення конференції Devoxx для больше 2 000 гостей
протягом декількох днів у КВЦ “Парковий”
• UTEC Logistics ‑ організація корпоративу у стилі
"Мексиканскої вечірки" для 100 гостей в Creative Quarter
Astarta
• Lalique – презентація нових надходжень для більш ніж 100
гостей
• Peas and love – допмога в організацї презентації Ірини
Марчук для білбш ніж 100 гостей
• Аpple pie wedding - організація кейтерингу на заходах
• Приватний заїхід з організацією «Шоу тунця», де з цілої Blue
fin tuna 27кг робили страви та одразу презентували гостям
• Evanescence – організація райдеру під час концерту в Києві
• Організація побачень, романтичних вечерь, заручин у Києві
та області

Менеджер з більш як 10-ти літнім досвідом роботи в івент
індустрії. Керував одночасно кількома проектами та координував
команди до 100 осіб.
В пошуку можливостей для використання своїх знань і
навичок за для особистого росту та розвитку з найкращою
командою.
Хочу створювати чи приймати участь у організації проектів, які
будуть мейнстрімом як мінімум в Україні!
Працюю по принципу – у мене не буду другого шансу
справити перше враження.
Освіта вер.2005-лип.2009

Магістр: Державна служба
Національний університет біоресурсів та природокористування
України

Бакалавр: Облік та аудит
Національний університет біоресурсів та природокористування
України

Спеціаліст: Ветеринарна медицина ( Оцінка якості продукції АПК)
Національний університет біоресурсів та природокористування
України

Рекомендації
Зможу надати по запиту.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: