Резюме від 22 квітня 2024 Файл

Евгений

Энергетик

Вік:
58 років
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

м. Черкаси

Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Telegram, Viber
Савінко Євгеній Иванович
Відомості про себе
• Рік та місце народження: 17.08.1965, м. Грозний, республіка Чечня
• Національність: росіянин
• Сімейний стан: розлучений
• Діти: син Тимофій 2003 р.н., донька Ольга 1991 р.н.
Освіта

• Вища технічна: 1986-1992гг. Черкаська філія Київського політехнічного
інституту, приладобудівний факультет (з 1992 р. - Черкаський інженерно-технологічний інститут, вечірнє відділення)
Професійний досвід

• 2021-2022 - енергетик Черкаської дирекції АТ «УКРПОШТА» , група з електробезпеки-4 (до 1000В): забезпечення безперебійної роботи
поштових відділеннь дирекції, організація роботи енергетичної служби
філії складення графіків, планово-попереджувальних ремонтів обладнання, матеріально-технічне забезпечення енергетичної служби, контроль взаєморозрахунків з контрагентами, проведення інструктажів та ведення журналів інструктажів відповідно до нормативно-правових актів з охорони праці, пожежної безпеки, правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів тощо, робота з контролюючими органами.
• 2012-2013 – енергетик Черкаської філії ТОВ «Золотий Екватор» (компанія WOG), група з електробезпеки-4 (до 1000В): забезпечення безперебійної роботи мережі АЗК та АГКЗ, організація роботи енергетичної служби філії складання графіків планово- матеріально-технічне забезпечення енергетичної служби, контроль взаєморозрахунків з контрагентами, проведення інструктажів та ведення журналів інструктажів відповідно до нормативно-правових актів з охорони праці, пожежної безпеки, правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів тощо, робота з контролюючими органами.
• 2008-2009- інженер-механік (начальник ремонтно-механічної майстерні) ЗАТ «Миронівська птахофабрика»,: організація роботи ділянки, складання графіків планово-попереджувальних ремонтів, ведення технічної документації, своєчасне замовлення інструментів, спецодягу та матеріалів, проведення інструктажів
та ведення журналів за правилами технічної та пожежної безпеки, тісне cпівробітництво з представниками фірм-виробників обладнання (MEYN, MAREL, CFS).
• 2000-2006 - підприємець: робота на будівельних об'єктах м. Київ, Черкаси (моніторинг ринку будівельних матеріалів та кабельно-провідникової продукції, розрахунок оптимальності витрат на матеріали та оплату праці працівників, консультації замовників щодо внесення функціональних та дизайнерських змін до технічного проекту).
• 1986-1994 - СМУ-3 трест «Укрхімбуд»: електромонтажник, зварювальник, стропальник, будівельник (роботи з монтажу та реконструкції виробничих об'єктів по України та будівництву житлових будинків).
Патенти та дипломи
Диплом інженера-електромеханіка, наявність посвідчень з охорони праці,
пожежної та електробезпеки
Знання ПК
Знання мов

Впевнений користувач: MS Office, 1-C Бухгалтерія, Internet, Outlook.

Англійська розмовна, у мовному середовищі - вільна. Захистив диплом англ. мовою.
Особистісті якості
Цілеспрямованість, креативність, впевненість у собі, корпоративний патріотизм, прагнення до кар'єрного зростання, комунікабельність, відповідальність, компромісність, навчання, робота на кінцевий результат, нестандартний підхід до вирішення проблемних ситуацій, шкідливі звички відсутні.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Энергетик, электромеханик, метролог
Черкаси, Дистанційно

Енергетик
Черкаси

Енергетик
Черкаси, Сміла

Енергетик
30000 грн, Черкаси, Київ

Енергетик
Черкаси, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: