Резюме від 27 січня 2024

Тарас

Клінічний психолог, 28 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Дистанційно, Інші країни, Київ, Львів, Одеса, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , адресу та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Head of Product, Clinical Psychologist

з 10.2021 по нині (2 роки 6 місяців)
Bulbee App, Дистанційно (IT)

Корегував роботу IT команди. Пріоретизував та планував якість і розвиток освітнього продукту. Успішно закінчив процес розробки платформи.

Head of the Department of Psychodiagnostics and Instrumental Habilitationn

з 01.2021 по 10.2021 (9 місяців)
Space Clinic, Харків (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Корегував роботу колективу. Інтегрував в роботу чотири нові процедури. Найняв і навчив п’ятьох співробітників. Обслуговував і налаштовував все обладнання.

Head of Instrumental Habilitation Specialists, Clinical Psychologist

з 10.2016 по 01.2021 (4 роки 3 місяці)
Tomatis Rehabilitation Centre, Харків (Освіта, наука)

Керував невеликім відділом психологів та реабілітологів. За цей час інтегрував в роботу чотири нові процедури. Поставив рекордну кількість прийому паціентів на місяць – більше 1500 людей.

Dolphin Assisted Therapist, Clinical Psychologist

з 04.2012 по 10.2016 (4 роки 6 місяців)
Dolphin Therapy Center "NEMO", Харків (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Як дельфінотерапевт і клінічний психолог, я володію унікальним поєднанням навичок, знань і співчуття, що робить мене ефективним практиком у наданні допомоги людям із різноманітними психічними захворюваннями. Моя робота передбачає використання унікального зв’язку між людьми та дельфінами для підтримки процесу зцілення. Мій досвід у галузі клінічної психології дозволяє мені зрозуміти основні проблеми та забезпечити ефективне лікування в поєднанні з терапією за допомогою дельфінів. Крім того, я, ймовірно, знаю правила етики та безпеки під час роботи з дельфінами в терапевтичних умовах. Моя турботлива та чуйна особистість у поєднанні з моїм досвідом у дельфінотерапії та клінічній психології робить мене високо цінним активом у сфері психічного здоров’я.

Освіта

Національний аерокосмічний університет ім. М. Є. Жуковського “Харківський авіаційний інститут”

Гуманітарний факультет, Психологія, Харків
Вища, з 2008 по 2012 (4 роки)

отримав повну вищу освіту за напрямом підготовки “Психологія” та здобув кваліфікацію психолога.

Додаткова освіта та сертифікати

закінчив базову навчаючу програму по психотерапії

2009 13 місяців

участь в навчальній програмі по гуманістичній тілесно-орієнтованій психотерапії (Основи вегетотерапії В. Райха)

2010 3 місяці

участь в навчальній програмі по гуманістичній тілесно-орієнтованій психотерапії (Основи біоенергетики А. Лоуена)

2011 4 місяці

Has been trained at the workshop ERICKSONIAN HYPNOSIS: EXPLICIT MODEL

2010 1 місяць

п’ятирічний навчальний проект по клієнт-центрованої психотерапії

2011 - 2013 36 місяців

пройшов повний курс навчання для фасилітаторів в рамках проекту “Знайди свій безпечний маршрут” з тематики протидії торгівлі люд

2014 1 місяць

завершив освітній проект “КУРС ПИСЬМЕННИЦЬКОЇ МАЙСТЕРНОСТІ”

2018 2 місяці

закінчив з відзнакою “КУРС PM+BA”

2022 3 місяці

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертифікат

Знання і навички

Психологія Проведення тренінгів Комунікабельність Організаторські здібності Психотерапія Критичне мислення Уміння вирішувати проблеми Інтервʼювання Уміння аналізувати Тестування Спільна робота Керування часом Лідерські навички Пристосовність Урегулювання конфліктів Визначення масштабу проекту Створення дорожньої карти проекту Підготовка проектного завдання Організаційна нарада щодо проекту Планування проектів Створення хронології проекту Управління завданнями Гнучке управління Управління витратами Управління змінами Управління завантаженням Health Psychology Hypnosis Neuro-Linguistic Programming (NLP) Rehabilitation Psychology Psychological Assessment Neuropsychology Family Therapy Clinical Supervision Individual Counselling Post Traumatic Stress Education Research Group Therapy Mental Health Counseling Mindfulness Cognitive Behavioral Therapy (CBT) Counseling Psychology Compassion Mental Health Clinical Psychology Psychological Testing Stress Management Addiction Recovery Neuropsychological Assessment

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — просунутий
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Я маю різноманітний досвід у галузі клінічної психології, розвитку дитини, психотерапії, управління продуктами та психічного здоров’я. Мій досвід у цих областях дозволив мені розвинути сильні аналітичні навички та навички вирішення проблем, а також глибоке розуміння людської поведінки. Я відданий своїй справі професіонал, який прагне допомагати іншим і робити позитивний вплив у сфері психічного здоров’я. Мій досвід психології та управління продуктами також дав мені сильні комунікативні та лідерські навички, які я використовую для просування проектів і досягнення результатів. Я творчий мислитель, який завжди шукає нові та інноваційні шляхи вирішення проблем, і я радий принести свої унікальні навички будь-якій команді.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: