Резюме від 8 лютого 2023 Файл

Олександр

Керівник, заступник керівника

Вік:
52 роки
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Зух Олександр Сергійович

т. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») ● e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета
Працевлаштування на посаду керівник, заступник керівника, фінансовий,операційний, виконавчий директор
Особисті дані
• Д.н. 17 травня 1972 р.
• Одружений
• Є двоє дітей
Досвід роботи
З 1994 по 1999 рік працював економістом в Рівненській дирекції банк «Україна».
Посадові обов'язки: Ведення переговорів з клієнтами, аналіз фінансового стану, подання і захист програм кредитування на кредитному комітеті, супровід клієнтів протягом всього періоду співпраці з ними, документальне оформлення всіх операцій.

З 1999 по 2004 рік працював на посаді економіста, начальника кредитного відділу РФ КБ «Західінкомбанк».
Посадові обов'язки: Ведення переговорів з клієнтами, аналіз фінансового стану, подання і захист програм кредитування на кредитному комітеті, супровід клієнтів протягом всього періоду співпраці з ними, документальне оформлення всіх кредитних операцій. Організація та контроль роботи кредитного відділу

З 2004 працював на посаді заступника керуючого РФ АКБ «МТ-Банк». В 2005 році АКБ «МТ-Банк» було приєднано до АКБ «Індустріалбанк» де я працював на посаді заступника керуючого, в.о.керуючого до серпня 2006 року.
Посадові обов'язки: Залучення та ведення переговорів з клієнтами, планування та виконання показників діяльності філії, організація і контроль діяльності відділів кредитування юридичних та фізичних осіб, карткового відділу.

З 2006 по 2008 рік працював на посаді керуючого Рівненським відділенням АКБ «Кредитпромбанк»
Посадові обов'язки: Відкриття та розвиток відділення класу «А»(30-40 працівників) та 2-х відділень класу «В» (2-3 працівники) з нульового циклу. Планування та керівництво їх діяльністю.Забезпечення прибуткової діяльності. Залучення та ведення переговорів з клієнтами, планування та виконання показників діяльності відділень. Кадрові питання.

З 2008 по 2010 рік працював заступником директора РФ ПАТ «Брокбізнсбанк»
Посадові обов'язки: Залучення та ведення переговорів з клієнтами, планування та виконання показників діяльності філії, організація і контроль діяльності відділу кредитування юридичних осіб, карткового відділу, відкриття та контроль діяльності 8 відділень філії.

З 2011 по 2013 рік працював директором ТзОВ «Сучасні енергетичні системи».
Посадові обов'язки: Організація виробництва торфяних паливних гранул з нульового циклу. Підбір місця та обладнання для виробництва,контроль монтажу та наладки, запуск виробництва. Організація схеми діяльності(процесів постачання, виробництва і збуту) , бізнес-планування, бюджетування, кадрові питання, взаємодія з контролюючими та державним структурами.
З 2013 р. по 2019 рік працював арбітражним керуючим
Посадові обов'язки: наданя послуг по супроводженню процедур банкрутства неплатоспроможних підприємств, стосовно яких були порушені справи про банкрутство. Кількість підприємств, де були надані послуги мною, як арбітражним керуючим, становить понад 40 підприємств ( ВАТ «Рівнельон”, ВАТ “Рівненський завод тракторних агрегатів”, ЗАТ “Рівнебакалія”, ТОВ “Облагротехсервіс”, ПАТ “Малинський дослідно-експерементальний ливарний завод”). в т.ч. підприємства з державною частокою власності.
З 2018р. По 2020 рік працював заступником директора Державного підприємства “Рівнеторф”. Посадові обов'язки: Організація і конртоль за процесом видбутку торфу, виробництвом торфяних брикетів, їх збутом. Бізнес-планування, бюджетування, контроль дебітоської та кредиторської заборгованості на державному підприємстві з середньомісячним оборотом коштів понад 10 млн.грн. та середньосписковою чисельністю понад 220 працівників.
З 2020р. по даний час працюю виконавчим директором ТОВ ВКФ “Несподіваний шанс”. Посадові обов'язки: Організація і конртоль за процесом видбутку торфу, фасуванням, реалізацією. Організація процесу постачання сировиною, запчастинами, створення ремонтної бази. Бізнес-планування, бюджетування, контроль дебітоської та кредиторської заборгованості.

Освіта
• Відповідно до диплому ЛГ №003913 від 28.06.1994р. закінчив Український інститут інженерів водного господарства за спеціальністю «Економіка та управління в галузях агропромислового комплексу». Рішеннням Державної кваліфікаційної комісії від 18.06.1994р. присвоєно кваліфікацію інженер-економіст.
• Відповідно до диплому про перепідготовку ДСК №002792 від 30.05.1998р. закінчив Інститут банкірів банку «Україна» за спеціальністю «Фінанси та кредит». Рішеннням Державної екзаменаційної комісії комісії від 29.05.1998р. присвоєна кваліфікація економіст.

Додаткові відомості
• Російська мова – вільне володіння
• Англійська мова – читаю,перекладаю зі словником (готовий до поглибленого вивчення)
• ПК – досвідчений користувач (повний пакет програм MS Office, навігація в Internet, довідково-інформаційні програми).
• Маю автомобіль і права водія кат. В,С
• Особисті якості: відповідальність, наполегливість, комунікабельність, цілеспрямованість, вміння працювати в команді.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати