Резюме від 20 квітня 2024 PRO

Олександр

Керівник служби безпеки (охорони) підприємства, організації, установи, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст Управління внутрішньої безпеки органів і установ Міністерства юстиції України. 2. Головний спеціаліст Управління з питань запобігання та виявлення корупції. Це посади державної служби категорії " В". Я мав 5 ранг державного службовця

з 04.2017 по 12.2022 (5 років 8 місяців)
Міністерство юстиції України, Київ (Державні організації)

Старший оперуповноважений карного розшуку, начальник сектору та відділення карного розшуку, заступник начальника територіального Відділу міліції. Старший оперуповноважений в особливо важливих справах Управління по боротьбі з організованою злочинністю.

з 08.2001 по 12.2015 (14 років 4 місяці)
ГУ МВС України в м Києві та ГУ Національної поліції в м. Києві, Київ (Охорона, безпека, оборона)

Освіта

1.Одеський інститут внутрішніх справ. 2. Національна Академія внутрішніх справ

1.факультет-кримінальна міліція/спеціальність правоохоронна діяльність. Одеса.2. Магістратура - спеціальність правознавство., Київ
Вища, з 2003 по 2004 (1 рік)

Одеський інститут внутрішніх справ МВС України закінчив в 2001 році.Одеса. Національну Академію внутрішніх справ МВС України закінчив в 2004 році ( магістратура - правознавство). Київ.Взагалі я пропрацював в карному розшуку і Управлінні по боротьбі з організованою злочинністю в м. Києві з серпня 2001 року по грудень 2015 рік. ( в міліції та поліції)

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Я є пенсіонером МВС України. Також маю статус Ветерана Національної поліції України. Звільнився у званні "підполковник поліції". За рішенням ВЛК я визнаний непридатним до військової служби.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: