Резюме від 14 травня 2023 Файл

Денис

Кухар

Вік:
38 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Мазур Денис Вікторович
Дата народження: 28.09.1985
Місто: Київ, вул. Майкопська, 14а, кв.
Моб. телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета: отримання посади кухаря
Досвід роботи:
Кухар. ПП ЗДВ «ПІЗНАЙКИ-РОЗВИВАЙКИ» вул. Кургузова, 1а, корпус 3, Вишгород, Київська обл.
лютий 2022р. – лютий 2023р.
Функціональні обов'язки:
- підготовка продуктів до процесу приготування;
- приготування: м'ясний цех, перші страви, гарніри.
- оформлення страв,
- Викладення продукції

Кухар. ФОП «Кірпулька» вул. Михайла Грушевського, 1, Вишгород, Київська обл.
січень 2021р. - січень 2022р.
Функціональні обов'язки:
- підготовка продуктів до процесу приготування;
- приготування: м'ясний цех, перші страви, гарніри.
- оформлення страв,
- Викладення продукції,
- обслуговування бенкетів

Кухар. ФОП Бурима О.В. вул. Казимира Малевича, 11, Київ
жовтень 2019р. - квітень 2020р.
Функціональні обов'язки:
- підготовка продуктів до процесу приготування;
- приготування: м'ясний цех, перші страви, гарніри.
- оформлення страв,
- Викладення продукції,
- обслуговування бенкетів

Пекар. ТОВ «СІЛЬПО-ФУД», вул. Білоруська, 2, Київ
жовтень 2018р. - липень 2019р.
Функціональні обов'язки:
- приготування хліба, плетінок, пиріжків, калачів, рогаликів, вареників та ін.
-підготовка робочого місця
- Заміс тесту
- Розкочування
- ліплення
- Випічка
- Упаковка

Сироварник. ТОВ "Каро Фуд", Київська обл., Бориспільський р-н, с. Глибока, вул. Окружна 24 б
травень 2017р. – жовтень 2018р.
Функціональні обов'язки:
- приготування продукції: прошутто, бастурма, брезаола, качине філе, салямі (с/в, гов.), панчетта, бекон та ін.- обвалка/зачистка
- посол
- Мийка
- Вивіска
- Упаковка

Кухар. ППВЦ "Вікторія", м.Київ, вул.Федорова, 20
серпень 2008 р. – травень 2017р.
Функціональні обов'язки:
- підготовка продуктів до процесу приготування;
- приготування: м'ясний цех, перші страви, гарніри.
- оформлення страв,
- Викладення продукції,
- обслуговування бенкетів

Кухар. "Еко Маркет", м. Київ, просп. Науки, 8
травень 2008 р. – липень 2008 р.
Функціональні обов'язки:
- підготовка продуктів до процесу приготування;
- приготування страв (гарячий цех);
- Підготовка різних видів напівфабрикатів;
- підготовка продуктів до процесу приготування;
- оздоблення готових страв для подачі на вітрину.

Кухар в офіцерській їдальні. Служба у ЗСУ, м.Київ
червень 2007 р. – квітень 2008 р.
Функціональні обов'язки:
- підготовка продуктів до процесу приготування;
- приготування страв: м'ясний цех, перші страви, гарніри;
- оформлення та подання страв офіцерському складу;
- Викладення страв на вітрину в залі для військовослужбовців.

Освіта:
вересень 2001 р. – червень 2003 р. Вища професійна училище №33, спеціальність – «кухар» (денне відділення), розряд IV.
Професійні навички:
- вміння користуватися кухонним обладнанням;
- знання смакових особливостей різних страв;
- навички приготування різних страв;
- Вміння оформляти приготовані страви.
Особисті якості:
Виконавчість, відповідальність, уміння працювати у команді, охайність, відсутність шкідливих звичок, організованість, пунктуальність.

Додаткові відомості:
Наявність санітарної книжки: так.

Схожі кандидати

Повар, пиццайола
Київ

Су-шеф
40000 грн, Київ

Повар-универсал
40000 грн, Київ

Су-шеф, повар
Київ, Інші країни

Кухар
Київ

Кухар
Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: