Резюме від 23 лютого 2023 PRO

Анастасія

Заступник керуючого магазином, адміністратор торговельної зали

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
23 роки
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник керуючого магазином

з 10.2020 по 02.2022 (1 рік 4 місяці)
ТОВ "Сільпо-ФУД", Одеса (Роздрібна торгівля)

З жовтня 20-го року навчалась за спеціальною програмою для студентів від Сільпо. У березні 21 року повноцінно встала на посаду заступника керуючого, брала участь у відкритті нового магазину.

Посадові обов'язки включали керування зміною, тобто контроль торгівельної зали, наповненості полиць, якості товару, відсутності черг, розподілу завдань на зміні, роботу зі зверненнями гостей, щоденну роботу з документацією та такими показниками, як виторг та втрати. Також періодично додавались замовлення сировини для виробництва та готової продукції деяких відділів, робота зі списанням (уцінка товару, додаткова викладка для кращих продажів). Разом з командою організовували в магазині фестивалі, свята та майстер класи для певної продукції (майстер-клас з флористики, майстер-клас з виробництва м'ясних напівфабрикатів, свято устриць з гарною викладкою, відкриттям устриць та пропозиціями додаткових товарів). В разі необхідності, займалась навчанням персоналу (як первинним, так і на підвищення) та проводила співбесіди.

Окрім цього, вела напрямки товарного відділу (стелажна торгівля, молочний, овочевий та відділ товарного обліку), будівля та обладнання (інструктажі з пожежної безпеки, техніки безпеки на робочому місці та охорони праці, облік основних засобів) та локальний маркетинг. В рамках напрямку товарного відділу, 2 місяці самостійно складала графіки виходу персоналу та вела відділ стелажної торгівлі, як завідувач.

Продавець продовольчих товарів

з 05.2019 по 10.2020 (1 рік 5 місяців)
Сільпо, мережа супермаркетів, Одеса (Роздрібна торгівля)

Прийшла у компанію Сільпо на посаду продавця продовольчих товарів у відділ гастрономії.

Це відділ з обслуговуванням, тому обов'язки зводились до обслуговування гостей, нарізки та упаковки продукції, викладки продукції. Звісно, слідкувала за термінами придатності та чистотою на робочому місті, збереженням та справністю обладнання. Також навчала майбутніх членів команди, як наставник.

З часом, керівник магазину помітив мою роботу, як з вітриною та гостями, так і в команді, та запропонував піти на підвищення.

Промоутер

з 08.2017 по 08.2019 (2 роки)
Передвиборчі штаби різних партій, Одеса (Видавництво, поліграфія)

Участь в рекламних кампаніях політиків Одеси, роздавати та розкладати газети з рекламою. Так як в мене був досить великий район роботи, також періодично організовувала роботу інших промоутерів на своїй території. Пізніше - участь у процесі виборів, як спостерігач від партії.

Освіта

ОНУ імені І. І. Мечникова

Факультет журналістики, реклами та видавничої справи, Одеса
Незакінчена вища, з 2017 по 2023 (6 років)

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Німецька — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: