Резюме від 29 квітня 2024 Файл

Руслан

Фахівець з постачання

Вік:
38 років
Місто проживання:
Ірпінь
Готовий працювати:
Буча, Гостомель, Ірпінь, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
Тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
ЗАЛЄСОВ РУСЛАН СЕРГІЙОВИЧ
Дата та місце народження
7 січня 1986 року, м. Київ.
Місто проживання - Ірпінь(з 2019р.)
Мета
Знайти роботу з перспективою професійного та кар’єрного росту, реалізувати свої знання та навики, здобути новий професійний досвід. Отримання гідної заробітної плати.
Освіта
*1993-2001 рр. – ЗОШ №1 м. Вишневе, Києво-Святошинського р-ну, Київської обл.
*2001-2004 рр. – Київський коледж нерухомості. Факультет «Біржова діяльність». Спеціальність: економіст-оцінювач. Кваліфікаційний рівень: молодший спеціаліст.
*2012-2016 - Київський національний економічний університет
ім. Вадима Гетьмана. Факультет: «Економіка та підприємництво».
Спеціальність: «Маркетинг». Кваліфікаційний рівень: бакалавр.
Досвід
роботи
* Смарт Універсал Груп ТОВ - цивільне та промислове будівництво. Інженерні мережі. Капітальний ремонт будівель та споруд.
• листопад 2023- квітень 2024
• спеціаліст з постачання
• постачання будівельних матеріалів, супутніх ТМЦ та послуг для капітальних ремонтів будівель і споруд по програмі Відновлення.
* ПрАТ «Слобожанська будівельна кераміка» с.Озера - лідер галузі з виробництва керамічних блоків та лицьової цегли
- лютий 2020 – листопад 2023
- головний спеціаліст з постачання
- постачання ТМЦ та послуг для всіх підрозділів підприємства (виробництво, служба гл.інженера, технологічна служба, автотранспортний цех, охорона праці, офіс та ін.). Контроль та поповнення постійно використовуваних складських запасів для виробництва продукції та ремонту обладнання і техніки. Робота з кресленнями, специфікаціями, договорами, рекламаціями, претензіями тощо. Підготовка кошторисів та графіків постачання і контроль їх виконання. Планування витрат та подача звітів для керівництва і фінансового відділу. Взаємодія з гл.бухгалтером, відділом розрахунків та платежів.
Робота з постачальниками різних груп товарів та послуг (запчастини для обладнання та техніки, будматеріали, металопрокат, запорна арматура, метизи, паливо-мастильна продукція, вугільна продукція, електротехнічні товари, пневматика, автоматика, ЗІЗ, канцелярія, меблі тощо).
Запровадив електронний реєстр заявок та систематизував подання заявок і запитів на оплату, електронне погодження заявок та контроль залишків. Зменшив витрати підпрмємства на металопродукцію, металеві деталі та запчастини для обладнання, які виготовлялися на замовлення з-но креслень, а також на постійновикористовувані товари(стрейч-худ плівка, піддони, вугільна продукція, паливні пелети) і послуги. Зменшив кредиторську заборгованність, збільшив кількість прямих постачальників (не посередників). Скоротивши оплати на ФОП(без ПДВ) – збільшив суму податкового кредиту. Впорядкував постачальників основних товарів, зменшивши їх кількість виходячи з показників ціна/якість/можливості/надійність. Проводив закупівлю обладнання та запчастин з-за кордону.
Вдосконалив знання та навики роботи на великому виробничому підприємстві.
* ТОВ «703 Металообробний завод котельного обладнання» - виробництво та обслуговування котельного обладнання. Прокладання тепломереж. Будівництво та ремонт газоперекачувальних станцій. Цивільне будівництво
- червень 2019 – листопад 2019
- спеціаліст з постачання
- вдосконалив навики із забезпечення підприємства товарно-матеріальні цінностями у великих об'ємах з попереднім аналізом ціна/якість/надійність постачальника. Ведення таблиць, подача звітів, взаєморобота з керівництвом та всіма відділами підприємства, робота з кресленнями, обробка кошторисної документації, пошук та контроль використання ТМЦ, будівельної техніки, підрядних організацій з надання послуг тощо.
* ТОВ «Регіон-Метал» - продаж металопрокату (н/ж, кольоровий прокат та ін)
- вересень 2010 – квітень 2019
- приватний підприємець, головний спеціаліст з продажу та закупівлі металопрокату, будматеріалів
- організація робочого процесу, контроль та аналіз роботи підприємства, супровід клієнтської бази та пошук нових корпоративних клієнтів, переговори з постачальниками, моніторинг ринку, ведення первинної бухгалтерії, розміщення реклами, взаємодія з державними та дозвільними органами.
В процесі роботи вдосконалив знання з бухгалтерії, юриспруденції, машинобудування та будівництва.
* ТОВ «Київпроектстрой» - будівництво, транспортні послуги, продаж металопрокату та будматеріалів
- жовтень 2008 – серпень 2010
- комерційний директор, за сумісництвом керівник відділу продажу
- відкриття та розвиток нового відділу з продажу металопрокату та будматеріалів в будівельній компанії. Обов’язки: пошук, навчання та контроль персоналу; розміщення реклами, складання та оформлення звітів, ведення первинної бухгалтерії, документообіг; власні продажі та допомога в продажах співробітників, закупівля металлопрокату та буд.матеріалів. Також займався будівельними проектами. Контроль, супровід, забезпечення об’єктів ТМЦ на яких виконували земляні, блочно-фундаментні, кладочні, фасадні, оздоблювальні, монтажні(металоконструкції) роботи. Складання кошторисів. Пошук та організація роботи будівельної техніки. Організація перевезень.
В результаті моєї роботи був сформований відділ з 5 менеджерів та 2 експедиторів, збільшився прибуток підприємства. Мною здобутий досвід в сфері управління персоналом та підприємницької діяльності.
* ТОВ «Арона» - продаж металопрокату та будівельних матеріалів
- лютий 2006 – вересень 2008
- спеціаліст з продажу та закупівлі
*АТ «ОБОЛОНЬ» - реалізація мінеральної води, безалкогольних та слабоалкогольних напоїв
- липень 2005 – грудень 2006
- торговий представник.
* ПП «Апартамент» (агенство нерухомості)
- грудень 2004 – червень 2005
- ріелтор, продаж та оренда нерухомого майна
Знання та
навики
Досканалі знання в сфері металопрокату та будматеріалів. Володіння основами інженерії, будівництва, бухгалтерії, юриспруденції. Знання економіки та законодавчої бази трудового, фінансового, господарського та податкового законодавства.
Впевнений користувач ПК (Microsoft Office, Power Point, 1С-Бухгалтерія тощо).
Навики: ведення переговорів, здатність переконувати, робота з запереченнями, швидке прийняття ефективних рішень для виходу із нештатних ситуацій, робота з великими об’ємами інформаціїї, знання роботи транспорної та логістичної систем, пошук надійних постачальників та «унікальних» необхідних товарів(послуг), оформлення договорів, робота в системі ‘ProZorro’, читання креслень, ефективне планування діяльності та розстановка пріоритетів, володіння техніками продажів.
Сертифікати
Сертифікат про проходження тренінгу «Техніка ефективних продажів» (2006р.)
Знання мов
Вільне володіння українською та російською мовами, англійська (базовий рівень).
Інше
Можливість відряджень___так
Відношення до переїзду в інше місто___ні
Вік___38 років
Сімейний стан___одружений
Наявність дітей___донька, син;
Наявність водійських прав___категорія «В» з 2010р.
Наявність автомобіля___так
Захоплення___ рибалка, збирання грибів та ягід
Риси характеру___ Наполегливість, цілеспрямованість, аналітичний склад розуму, комунікабельність, дисциплінованість, ініціативність, стресостійкість, швидко навчають.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: