Сайт пошуку роботи №1 в Україні
- Файл
Особисті дані приховані
Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/9380764/
Шеф-повар
- Розглядає посади:
- Шеф-повар, Су-шеф, Кухар
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Завантажений файл
Версія для швидкого
перегляду
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
БУХОНЬКА ІРМА МАКСИМІВНА
01 березня 1999 року народження
Місце народження: м. Київ
Зареєстрована: м. Київ, вул. Узинська, 7, кв. 2
e-mail: [відкрити контакти ](див. вище в блоці «контактна інформація»)
2016 - 2017рр. навчання у КНУТД на денному навчанні, спеціальність – дизайнер одягу
2017 - 2020 рр. навчання на денному відділенні ННІХТ /181 Харчові технології, «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», спеціальність – харчові технології.
2020 - 2022рр. магістр, навчання на заочному відділенні ННІХТ /181 Харчові технології, «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», спеціальність – харчові технології.
01.2016р. - 01.20218р. компания "Суши Вок" , посада бригадир (Права рука Шефа).
Обов'язки: - Керівництво персоналу, приготування страв за тех картами, ведення переобліків щомісяця, складання закупівлі, навчання стажерів, введення документації).
02.2018 - 01.19рр. ресторан "Томаха", посада кухар, обов’язки: приготування страв з тех картами
01.02.2019р. - 01.05.2019р. компанія «Рис і риба», посада адміністратор залу та кухар.
Обов’язки: - Адміністратор (ведення каси, стежити за порядком у залі, відкриття та закриття закладу, прийом поставок, складання звіту щодо зміни);
-Кухар (приготування страв за тех картами);
01.05.2019р. - 07.01.2021р. – компанія «Рис і риба», посада керівник, Шеф.
Обов’язки: -Керуюча, Шеф (керівництво персоналу, приготування страв за тех картами, ведення переобліків щотижня, складання закупівлі, навчання стажерів, введення документації).
17.03.2021р.- 20.06.2021р.- компанія «Пиро Синтез», помічник керівника
23.06.2021р. - 31.01.2023р. - компанія: Retail Group, посада Завідувач відділу кулінарії.
Обов'язки: - Робота з комерційними та управлінськими показниками: аналіз результатів роботи виробництва; розробка плану заходів, спрямованого на покращення комерційних, операційних та управлінських показників; проведення інвентаризації; замовлення товару; списання товару; -Управління виробничим процесом: здійснення постійного контролю за дотриманням технології приготування відповідно до затверджених технологічних карт; контроль правильної експлуатації устаткування працівниками виробництва; здійснення бракеражу готових виробів; контроль належного санітарного стану цеху, інвентарю, обладнання; -Робота з персоналом: проведення співбесід, організація співбесід, кандидатів, підбір, адаптація, навчання співробітників; складання та контроль графіків роботи, проведення зборів; - Введення необхідної документації; -Взаємодія з органами, що перевіряють.
01.02.2023р. - 16.04.2023р. - посада внутрішній аудит (Інспектор з контролю якості)
Обов'язки: - Перевірка якості виробів (товарів), сировини, напівфабрикатів, які використовуються для виготовляння кулінарної продукції, стан та умови їх зберігання.
01.06.2023р. - 01.10.2023р. - Готельно-ресторанний комплекс «KNZS»- посада кухар універсал, обслуговування банкетів.
10.10.2023р. - по теперішній час - Ramada Encore Kyiv - посада старший кухар
Обов’язки: - Підготовка інгредієнтів для приготування страв згідно з рецептурами; - Контроль якості продуктів та їх збереження; - Приготування страв у відповідності до стандартів компанії; - Забезпечення чистоти та охайності на кухні; - Проведення інвентаризації; - Замовлення товару; - Списання товару
Науковий ступінь магістр, бакалавр
Володіє: українською, російською – вільно, англійська рівень А2
Програми: Microsoft Office: MS Excel, MS Word, MS PowerPoint, Outlook, Poster POS, R_keeper, FMS
До кримінальної, адміністративної, дисциплінарної відповідальності не притягувалася.
01 березня 1999 року народження
Місце народження: м. Київ
Зареєстрована: м. Київ, вул. Узинська, 7, кв. 2
e-mail: [
2016 - 2017рр. навчання у КНУТД на денному навчанні, спеціальність – дизайнер одягу
2017 - 2020 рр. навчання на денному відділенні ННІХТ /181 Харчові технології, «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», спеціальність – харчові технології.
2020 - 2022рр. магістр, навчання на заочному відділенні ННІХТ /181 Харчові технології, «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», спеціальність – харчові технології.
01.2016р. - 01.20218р. компания "Суши Вок" , посада бригадир (Права рука Шефа).
Обов'язки: - Керівництво персоналу, приготування страв за тех картами, ведення переобліків щомісяця, складання закупівлі, навчання стажерів, введення документації).
02.2018 - 01.19рр. ресторан "Томаха", посада кухар, обов’язки: приготування страв з тех картами
01.02.2019р. - 01.05.2019р. компанія «Рис і риба», посада адміністратор залу та кухар.
Обов’язки: - Адміністратор (ведення каси, стежити за порядком у залі, відкриття та закриття закладу, прийом поставок, складання звіту щодо зміни);
-Кухар (приготування страв за тех картами);
01.05.2019р. - 07.01.2021р. – компанія «Рис і риба», посада керівник, Шеф.
Обов’язки: -Керуюча, Шеф (керівництво персоналу, приготування страв за тех картами, ведення переобліків щотижня, складання закупівлі, навчання стажерів, введення документації).
17.03.2021р.- 20.06.2021р.- компанія «Пиро Синтез», помічник керівника
23.06.2021р. - 31.01.2023р. - компанія: Retail Group, посада Завідувач відділу кулінарії.
Обов'язки: - Робота з комерційними та управлінськими показниками: аналіз результатів роботи виробництва; розробка плану заходів, спрямованого на покращення комерційних, операційних та управлінських показників; проведення інвентаризації; замовлення товару; списання товару; -Управління виробничим процесом: здійснення постійного контролю за дотриманням технології приготування відповідно до затверджених технологічних карт; контроль правильної експлуатації устаткування працівниками виробництва; здійснення бракеражу готових виробів; контроль належного санітарного стану цеху, інвентарю, обладнання; -Робота з персоналом: проведення співбесід, організація співбесід, кандидатів, підбір, адаптація, навчання співробітників; складання та контроль графіків роботи, проведення зборів; - Введення необхідної документації; -Взаємодія з органами, що перевіряють.
01.02.2023р. - 16.04.2023р. - посада внутрішній аудит (Інспектор з контролю якості)
Обов'язки: - Перевірка якості виробів (товарів), сировини, напівфабрикатів, які використовуються для виготовляння кулінарної продукції, стан та умови їх зберігання.
01.06.2023р. - 01.10.2023р. - Готельно-ресторанний комплекс «KNZS»- посада кухар універсал, обслуговування банкетів.
10.10.2023р. - по теперішній час - Ramada Encore Kyiv - посада старший кухар
Обов’язки: - Підготовка інгредієнтів для приготування страв згідно з рецептурами; - Контроль якості продуктів та їх збереження; - Приготування страв у відповідності до стандартів компанії; - Забезпечення чистоти та охайності на кухні; - Проведення інвентаризації; - Замовлення товару; - Списання товару
Науковий ступінь магістр, бакалавр
Володіє: українською, російською – вільно, англійська рівень А2
Програми: Microsoft Office: MS Excel, MS Word, MS PowerPoint, Outlook, Poster POS, R_keeper, FMS
До кримінальної, адміністративної, дисциплінарної відповідальності не притягувалася.
Схожі кандидати
-
Бренд-шеф
Київ -
Шеф-кухар
80000 грн, Київ -
Шеф-кухар
Київ -
Су-шеф
Київ -
Шеф-кухар, завідувач виробництва
Київ -
Шеф-повар
50000 грн, Київ, Запоріжжя , ще 2 міста