Резюме від 26 лютого 2024 PRO

Катерина

Гінеколог

Вік:
27 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Лікар інтерн акушер-гінеколог

з 09.2020 по 06.2023 (2 роки 9 місяців)
КНП "МКЛ№9" ДМР, Дніпро (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Освіта

Дніпропетровська медична академія

Лікувальна справа, Дніпро
Вища, з 2014 по 2020 (6 років)

В 2020 році закінчила Дніпропетровську медичну академію на факультеті «Лікувальна справа» та вступила до інтернатури за спеціальністю «Акушерство та гінекологія» яку закінчила в червні 2023 року.
З 2017 по 2020 рік працювала медичною сестрою в Чорнобильському відділенні лікарні ім. Мечникова, поєднуючи з навчанням в академії.

Додаткова освіта та сертифікати

Інтернатура за спеціальністю акушерство та гінекологія

3 роки

Кольпоскопія

2 тижні

Знання і навички

Користувач ПК

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Польська — середній
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Закінчила інтернатуру за спеціальністю «акушерство і гінекологія» в червні 2023 року. Працюю в амбулаторній гінекології. Маю досвід роботи в пологовому стаціонарі (8 місяців), гінекологічному стаціонарі (15 місяців) та в жіночій консультації по сьогодні. Зараз працюю в КНП «ДЦПМСД#4» ДМР. Також маю досвід роботи в приватній клініці. Зацікавлена в якісному наданні медичної допомоги та професійному розвитку.
З 2017 по 2020 рік працювала медичною сестрою в Чорнобильському відділенні лікарні ім. Мечникова, поєднуючи з навчанням в академії.
В 2020 році закінчила Дніпропетровську медичну академію на факультеті «Лікувальна справа» та вступила до інтернатури за спеціальністю «Акушерство і гінекологія», яку закінчила в червні 2022 року. За період інтернатури здобула навички акушерської допомоги, асистенції в операціях, базові навички проведення гістероскопії, кольпоскопії, досвід проведення малих операцій (вишкрібання порожнини матки, хірургічний аборт методом ЕВА, установка ВМС, взяття аспіраційної біопсії), амбулаторно-консультативного ведення пацієнтів. Маю бажання вдосконалювати та поповнювати свої навички в сучасній клініці.
Постійно займаюсь саморозвитком в професійній сфері: участь в конференціях, вебінарах, читаю сучасну медичну літературу в тому числі і з зарубіжних джерел, слідкую за оновленнями протоколів. В майбутньому маю намір освоїти УЗД, естетичну гінекологію.
Вільно володію українською, російською мовами, польською на легкому розмовному рівні, англійською на простому рівні.
Впевнений користувач ПК.
Я комунікабельна, відповідальна, легко навчаюсь та маю велике бажання професійно розвиватись.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: