Резюме від 3 квітня 2024 Файл

Маргарита

Лікар медицини невідкладних станів

Вік:
31 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Бичкової Маргарити Михайлівни
адреса фактичного місця проживання:
08130, Київська область,
с. Петропавлівська Борщагівка,
вул. Оксамитова, 18А, кв. 1404
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Електронна пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

У 2015 році закінчила навчання в Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця та здобула освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліст за спеціальністю “Лікувальна справа”, кваліфікація – лікар.
З 2015 року по січень 2017 року проходила інтернатуру у КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва» (далі — КНП «Центр ЕМД та МК») у відділенні екстреної (швидкої) медичної допомоги (підстанція № 8) (далі — Підстанція). За результатами проходження мені було присвоєно кваліфікацію лікаря-спеціаліста за спеціальністю “Медицина невідкладних станів” та з лютого 2017 року державним розподілом була працевлаштована за місцем проходження інтернатури, тобто у Підстанції. За період роботи у 2021 році була нагороджена почесною грамотою за багаторічну сумлінну працю. Була звільнена в січні 2023 року з підстанції.
З 1 листопада 2015 року по 2019 рік працювала в Колл-Центрі медичного центру ``Adonis``
З 1 вересня 2013 року по 1 вересня 2014 року навчалася у Донецькому інституті туристичного бізнесу, з 1 вересня 2015 року по грудень 2015 року – у Відкритому міжнародному університеті розвитку людини ``Україна`` за спеціальністю ``Перекладач`` (англійська, іспанська; англійська, німецька відповідно).

Під час навчання з 2012 року по серпень 2014 року працювала медичною сестрою в гематологічному відділенні ДонецькоїМКЛ №3.
Бичкова М.М.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: