Резюме від 4 квітня 2024

Наталія

Викладач хореографії, стретчингу для дорослих та дітей

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
19 років
Місто проживання:
Полтава
Готовий працювати:
Дистанційно, Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник гуртка

з 03.2023 по нині (1 рік 2 місяці)
ОЦЕВУМ, Полтава (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Працююй з дітьми віком 4-5 років, на заняттях вивчаємо народну хореографію також знайомимся з класичною хореографією та гімнастикою. За півроку навчання група приймала участі в конкурсах в місті Полтава та отримували призові місця.

Керівник гуртка

з 03.2022 по нині (2 роки 2 місяці)
ОЦЕВУМ (Державні організації)

Освіта

ПНПН імені Короленка

024Хореографія, Полтава
Вища, з 2022 по 2026 (4 роки)

Спеціальність 024 Хореографія -це артист балету та керівник гуртка, викладач хореографії, тому на заняття я напрацьовую навички і там знання які необхідні для роботи артистом балету, а також отримую знання з різних видів хореографії, як правильно працювати з дітьми різного віку. Також крім звичайних занять, танцюю в Народному ансамблі «Весна» ( колектив, в якому танцюють студенти університету)

Знання і навички

Займаюсь хореографією 14 років Організованість Робота з дітьми Стресостійкість Неконфліктність Хореографія Творчий підхід Креативність Стретчинг Наполегливість Чесність Дисциплінованість Саморозвиток Висока працездатність Адаптивність Уміння розставляти пріоритети Сумлінність Акторська майстерність Доброзичливість

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: