Резюме від 13 квітня 2024

Юлия

Логіст залізниці, диспетчер, комерційний агент, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Розподілювач робіт - комерційний агент

з 12.2019 по нині (4 роки 4 місяці)
Центр з будівнитства та ремонту , КМС-261, Одеса (Державні організації)

Робота з програмою АС Клієнт грузовідправник, контроль за рахунками ГУ -46,ГУ-45,Фду-92 та іх узгодження.Аналіз та правомірне нарахування по Актам виконаних робіт які нарахував термінал "Ліски", згідно з угодою, робота з АС Местплан за моїм підписом. Своєчасне відправлення та повернення Господарчих поїздів для виконання колійних робіт згідно плану виконання робіт, оформлення в АС Клієнті також прибуття та відправлення ХДВ,ДВ, колійних машин, відправлення та оформлення з бази підприємства матеріалів ВСП завантажених у вагони ЦТЛ, та їх розкредетування.Робота з комерційними агентами ,вагониками по станціям України ,також з ДС,ДСП, та діспечорами ПЧ,ЦБРК,КМС,ЦМКР,РСП.Слідкування за переміщенням вантажа ,та Господарчих потягів.Ведення запису у журналах прибуття та відправлення вантажу .Своєчасне замовлення вагонів ЦТЛ під навантаження.Оформлення документів на відправлення Брухту, Местплан, заповнення документів,та відправлення згідно договору з покупцем брухту.Ведення контролю та відправлення вагонів до ремонту.

Освіта

Харківська Академія Залізничного Транспорту

Будівництво доріг колія та колійне господарство, Харків
Вища, з 1992 по 1998 (6 років)

Знання і навички

Наполегливість Відповідальність Досягнення мети Здатність сприймати одночасно різноманітну інформацію Відбудова логічних ланцюгів Вибір раціональних рішень Вміння робити з командою Здатність до саморозвитку .

Знання мов

Англійська — початковий

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: