Резюме від 26 червня 2023 PRO

Адам

Організатор проєктів, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Консультант у сфері маркетингу та PR

з 02.2022 по нині (2 роки 4 місяці)
Приватні консультаціі, Дистанційно (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Близько 5 років досвіду в проектній роботі: освітня сфера, в тому числі IT, медіа, оптова торгівля, будівельна сфера, консалтинг/аудит, фармацевтика, FMCG. Досвід управління командою до 6 осіб. Маю експертизу в організації заходів у сфері психології, дитячих міських таборів, днів відкритих дверей та виставок на 1000+ учасників. Маю досвід в роботі з B2B та B2C клієнтами. Організаційні навички проекту від стратегії до фінансової звітності та аналізу успішності проекту. Досвід роботи в програмах 1С, Bitrix24, CRM. Маю значний досвід комунікації клієнт/учасники/підрядники, наповнення сайтів, ведення соцмереж, email/Viber розсилок, робота зі ЗМІ, досвід взаємодії з командою через Agile інструменти. Англійська на рівні Pre-Intermediate. Вища освіта та додаткова у сфері маркетингу. З березня 2022 займалася індивідуальними консультаціями у сфері маркетингу та проектною діяльністю.

Керівник відділу маркетингу

з 01.2021 по 02.2022 (1 рік 1 місяць)
ООО «УТГ ЛІОМ», Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Розробляла та реалізовувала маркетинговий план, відповідала за рекламний бюджет і створення контент-стратегії (Viber, b2b портал, email). Створювала інструментів для відділу продажів. Моніторила і аналізувала конкурентів. Відповідала за АВС аналізи товарів та клієнтів. Організовувала та супроводжувала маркетингові заходи. Виконувала аудит та модернізацію сайту. Формувала ТЗ та працювала з командою: маркетолог, контент-менеджер, 2 дизайнери, програміст, фотограф.

Організатор освітніх проектів

з 04.2019 по 01.2021 (1 рік 9 місяців)
ГО «Мислення та саморозвиток», Київ (Освіта, наука)

Займалася організацією та просуванням 21 проектів; взяла участь у 110 лекціях як організатор/помічник, модерувала близько 230 годин навчання; опрацювала понад 1500 заявок; залучила понад 1100 студентів; зробила понад 3300 постів на соціальних сторінках та сайтах організації. Відповідала за Facebook, Instagram, Viber, email, два сайти. Організовувала заходи: семінари, лекції, вебінари, курси, школи, дискусійні групи. Займалася прийомом заявок, продажами, допродажами. Керувала навчальним процесом груп. Відповідала за підрядників та розрахунок з ними. Займалася бюджетуванням, фінансовою звітність та аналітикою наборів груп.

PR-менеджер

з 01.2019 по 08.2019 (7 місяців)
«Sales Marketing System», Київ (Маркетинг, реклама, PR)

Проєктна робота: домовлялася та організувала проведення інтерв'ю зі спікерами; організовувала виступи першої особи компанії на зовнішніх заходах; займалася пошуком партнерів та проводила переговори для організації спільних проектів; приймала участь у складанні програми тренінгів.

Маркетолог

з 02.2018 по 01.2019 (11 місяців)
«STEP IT Academy», Київ (IT)

Провела 11 днів відкритих дверей, організувала регіональний IT чемпіонат, літній комп’ютерний табір, участь академії у 5 зовнішніх заходах у тому числі у Іforum; перевиконала план набору філії на 30%. Аналізувала маркетингові активності, відповідала за внутрішній та зовнішній PR. Працювала з відгуками та відповідала за лідогенерацію.

Освіта

НАУ

Економіки і підприємництва, Маркетинг, Київ
Вища, з 2009 по 2014 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Освіта 2022-2023:

Курс Stratdir (автор курсу Ярослав Огоцкий, стратег fedoriv); Професія Project manager; How does the Internet

Освіта 2021:

Система Менеджменту Ситуації; Культура толерантності; Медіація; Базова психологія;

Освіта 2020:

Event manager; SMM; Email-marketing; PR;

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: