Резюме від 28 лютого 2023 Файл

Леонід

Спеціаліст з охорони праці

Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Леонід Піхотний
інженер з охорони праці
ФО-підприємець: виписка з ЄДР від 14.07.2020 р. номер 23550000000025998
(надання платних консультативних послуг з питань охорони праці), тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
е-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

ПРО СЕБЕ

Фахівець в галузі охорони і гігієни праці, а також промислової та пожежної безпеки.
Маю значний практичний досвід з організації роботи і надання методологічної допомоги з безпекових питань суб'єктам господарювання Броварського району щодо вирішення загальних питань в області охорони праці. Сумарний стаж роботи за фахом складає біля 30 років. Маю сертифікати з міжнародних систем менеджменту охорони праці на підприємстві (внутрішній аудитор систем менеджменту в сфері охорони здоров'я і безпеки праці за OHSAS 18001:2007, ISO 19001:2011 та ISO 31010:2009)

ДОСВІД РОБОТИ

1. ВАТ “Комбінат “Тепличний” з 1988 по 1993 рік.
2. ТОВ “ФЕРАКС” у 2011 - 2013 р.р.
3. ТОВ “СЕСВАНДЕРХАВЕ-УКРАЇНА” протягом 2008 - 2023 р.р. (за сумісництвом).
4. ТОВ “МІК МЕГА”- ПАТ “МІК МЕГА”- ТОВ “ВЕЛ МІТ” з 2013 по теперішній час.
5. Під час надання платних послуг на договірних засадах низці дрібних організацій (ТОВ “КУШНЕР”, “ТОВ КНЯЖИЙ ДВІР” та ін.)

ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ ТА ОСОБИСТІ ЯКОСТІ

Робота за фахом — виконання функцій служби охорони праці на підприємствах в якості інженера з охорони праці згідно вимог чинного закондавства по охороні праці.
Робота з державними контролюючими органами — Державна служба праці, Державна служба з надзвичайних ситуацій та заклади охорони здоров'я. Участь у проведенні експертиз стану охорони праці і промислової безпеки на підприємствах з метою отримання дозволів Держпраці на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію машин, механізмів і устаткування підвищеної небезпеки.
Організаційні здібності — участь в організації і проведенні навчання і перевірки знань з питань охорони праці, медичних оглядів, атестації робочих місць за умовам праці та об'єктових тренувань з цивільного захисту.
Практичні здібності - уміння оперувати інструментами ідентифікації та оцінювання професійних ризиків, професійний підход до проведення аудитів з охорони праці і складання звітної документаці за результатами перевірок.

ОСВІТА

Смоленський економічний технікум (1978 р.) - технік-товарознавець.
Уманський сільськогосподарський інститут - вчений-агроном.

МОВИ

Українська — вільне володиння.
Російська - вільне володиння.
Англійська — зі словарем.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: