Резюме від 5 квітня 2024 PRO

Леся

Спеціаліст з фінансової роботи

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто проживання:
Жидачів
Готовий працювати:
Жидачів, Стрий

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з постачання

з 06.2023 по нині (11 місяців)
ПАТ "ЖЦПК", Жидачів (Лісова промисловість, лісообробка)

Головний спеціаліст бюджетного відділу

з 01.2020 по 02.2021 (1 рік 1 місяць)
Фінансове управління Жидачівської райдержадміністрації, Жидачів (Державні організації)

Здійснення контролю за роботою установ охорони здоров'я, відділу культури, молоді та спорту та органів управління на всіх етапах складання і виконання бюджету; систематизація та аналіз планових і звітних показників бюджету, а також інші показників, необхідних для планування і виконання видаткової та дохідної частини.

Начальник відділу доходів бюджету та програм виробничої сфери

з 06.2014 по 12.2020 (6 років 6 місяців)
Фінансове управління Жидачівської райдержадміністрації, Жидачів (Державні організації)

Здійснення організації, координації та контролю роботи відділу, спрямованої на забезпечення реалізації державної бюджетної політики та висвітлення в засобах масової інформації результатів проведеної роботи. Співпраця з об’єднаною податковою інспекцією, іншими органами виконавчої влади, комунальними підприємствами міста у питаннях підготовки відповідних показників для складання проекту районного бюджету.

Організація роботи зі складання тимчасового розпису та річного і помісячного розпису районного бюджету загального і спеціального фондів, його виконання, відповідно до чинного законодавства внесення змін до розпису та затверджених показників за допомогою програми ІАС «Місцеві бюджети».

Здійснення загальної організації та управління виконанням районного бюджету, координація в межах компетенції діяльності учасників бюджетного процесу.

Участь в складанні звітності по виконанню бюджету.

Реалізація контролю за цільовим та ефективним використанням коштів на проведення робіт житлово-комунального господарства, заходів із землеустрою, утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури комунальної власності, заходів із запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха, фінансову підтримку засобів масової інформації, охороні навколишнього природного середовища та видатків, що фінансуються з бюджету розвитку.

Розробка нормативно-правових актів місцевого значення - проектів рішень районної ради, розпоряджень голови райдержадміністрації, програм.

Спеціаліст, провідний спеціаліст по роботі з програмним забезпеченням

з 09.2004 по 05.2014 (9 років 8 місяців)
Фінансове управління Жидачівської райдержадміністрації, Жидачів (Державні організації)

Впровадження в роботі установи комп'ютерних технологій: встановлення комп'ютерного обладнання, запровадження комп'ютерних програм автоматизованої системи електронного документообігу, підключення комп'ютерів до локальної комп'ютерної мережі тощо.

Введення в експлуатацію, встановлення, обслуговування комп’ютерної техніки, периферійного обладнання та оргтехніки, що експлуатуються. Проведення робіт щодо інсталяції необхідного програмного забезпечення. Здійснення обслуговування та моніторинг працездатності програмного забезпечення та мережного обладнання комп’ютерної мережі. Надання консультативної допомоги працівникам з питань роботи та використання комп’ютерного обладнання і програмного забезпечення. Забезпечення поточного адміністрування мережного обладнання локальної комп'ютерної мережі, доступу користувачів до внутрішніх інформаційних ресурсів, моніторингу дотримання технології експлуатації програмного забезпечення та використання антивірусного захисту локальної комп’ютерної мережі.

Вчитель інформатики

з 09.2001 по 09.2004 (3 роки)
Жидачівська гімназія ім. О. Партицького, Жидачів (Освіта, наука)

Освіта

Львівська державна фінансова академія

Фінанси і кредит, спеціаліст з фінансів і кредиту, Львів
Вища, з 2012 по 2014 (2 роки)

Львівський національний університет ім. Івана Франка

Прикладної математики та інформатики, "Прикладна математика", Львів
Вища, з 1996 по 2001 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертифікат

Знання і навички

MS Office Користувач Internet Бюджетування Уміння аналізувати Планування Фінансування

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Маю аналітичні здібності, самоорганізована та самостійна в роботі,
уважна до деталей, відповідальна, пунктуальна. Здатна працювати в команді, дотримуюсь трудової етики. Присутнє велике бажання швидко навчатись.

Водійські права категорії "В".

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: