Резюме від 9 травня 2024 PRO

Вікторія

Юрист, адвокат, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрист

з 04.2023 по 09.2023 (5 місяців)
Навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Дніпропетровської області, Дніпро (Освіта, наука)

Перевірка, складання договорів, кодифікація діючого законодавства, підготовка робочих звітів, позовна робота, консультування по правовим питанням, представництво інтересів закладу в суді, інших державних органах, складання та реєстрація у відповідному органі Колективного договору, перевірка наказів та інших документів закладу на відповідність діючому законодавству, нагляд за додержанням норм трудового законодавства щодо співробітників.

Юрист

з 05.2016 по 09.2016 (4 місяці)
Бердянський медичний коледж, Бердянськ (Освіта, наука)

Договірна робота, претензійно-правова робота, перевірка на чинність діючому законодавству договорів та іншої документації закладу, складання звітів, консультації по правовим питанням співробітників та студентів закладу , нагляд за виконанням законодавства щодо прав та інтересів студентів (пільги, стипендії, договори про навчання, надання статусу ВПО).

Адвокат

з 07.2004 по нині (19 років 10 місяців)
Адвокат, Бердянськ, Дніпро (Юриспруденція)

Розробка, складання процесуальних документів
(позови, апеляції, касації та інші), консультування з правових питань, представництво інтересів громадян в судах та інших державних органах, захист прав та інтересів ВПО в судах. Професійні навички: знання законодавства України, впевнений користувач ПК, успішний досвід ведення судових справ, робота з державними реєстрами, кодифікація законодавства.

Юрисконсульт

з 02.2003 по 07.2004 (1 рік 5 місяців)
Школа-інтернат, м.Бердянськ, Бердянськ (Освіта, наука)

Представництво інтересів закладу, вихованців в суді та інших державних органах, ведення особових справ вихованців, консультування по правовим питанням, кодифікація законодавства.

Юрист

з 09.1999 по 08.2002 (2 роки 11 місяців)
ВАТ "Укрсантехпроєкт", Харків (Нерухомість)

Договірна, претензійно-правова робота, складання, перевірка договорів оренди приміщень, складання протоколів розбіжностей, представництво компанії в судах та інших державних органах, консультування по правовим питанням.

Викладач права

з 09.1997 по 08.1998 (11 місяців)
Харківський машинобудівний коледж, Харків (Освіта, наука)

викладання предмету "правознавство".

Освіта

Національна юридична академія України ім.Я.Мудрого

Господарсько-правовий, диплом спеціаліста, Харків
Вища, з 1992 по 1997 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

семінари, тренінги Вищої школи адвокатури

постійно

Знання і навички

Знання законодавства України Впевнений користувач ПК Досвід ведення справ у судах Складання процесуальних документів Консультування по правовим питанням Знання держ. реєстрів Захист прав та інтересів громадян Захист прав та інтересів ВПО Уважність Користувач ЄДРСР Знання цивільного законодавства Знання процесуального права Претензійно-позовна робота ЛІГА:ЗАКОН Укладання договорів Представництво в судах Комунікабельність Робота з правовими базами НАУ Відповідальність Емпатія Почуття справедливості

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація

Бажано неповна зайнятість, дистанційний формат робота. Можлива повна зайнятість. С 2014 року надавала правничу допомогу ВПО як адвокат. Маю досвід роботи в центрі надання безкоштовної правової допомоги.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: