Резюме від 10 березня 2023 Файл

Анна

Спеціаліст з права

Місто проживання:
Рівне
Готовий працювати:
Здолбунів, Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Владімірова Анна Олександрівна

Мета пошуку роботи: особистий розвиток, стабільність, дохід.

Особисті дані: дата народження – 30.03.1982 р, місце проживання – м. Здолбунів, вул.. Нова, 22, Рівненська обл., сімейний стан – одружена.
Освіта:
2006 р закінчила навчання у Київському університеті права при НАНУ за спеціальністю: Правознавство. Диплом з відзнакою за освітньо-кваліфікаційним рівнем – спеціаліст.

Досвід роботи:
23.11.2015 по даний час головний державний виконавець Здолбунівського районного відділу державної виконавчої служби Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції. Основні обов’язки: виконання рішень судів та інших органів, представництво інтересів відділу в судах, органах внутрішніх справ та місцевого самоврядування.
06.09.2010 – 10.08.2015 р. юрист в Олександрійській школі-інтернаті для дітей сиріт, та дітей позбавлених батьківського піклування. Основні обов’язки: представництво інтересів школи (оформлення правовстановлюючих документів, отримання довідок, дозволів та ін. оскарження рішень контролюючих органів) та її вихованців в установах та організаціях усіх форм власності (оформлення спадщини, пенсії, аліментів) та судах (цивільні та кримінальні справи), повний супровід та організація проведення конкурсних торгів (тендерів).
01.11.2008 – 05.09.2010 юрисконсульт в ФГ «Ліра» . Основні обов’язки: представництво інтересів ФГ «Ліра» в підприємствах, установах, організаціях та судах, договірна робота, претензійна робота, участь у створенні, реорганізації юридичної особи, реєстрація змін до установчих документів, діловодство в тому числі кадрове, підбір персоналу і т.п.
01.03.2008 – 26.08.2008 (за сумісництвом) юрисконсульт в ТОВ «Г-Б». Основні обов’язки: представництво інтересів ТОВ «Г-Б»в підприємствах, установах, організаціях, договірна робота, претензійна робота, участь у створенні, реорганізації юридичної особи, реєстрація змін до установчих документів, діловодство і т.п. Причина звільнення – скорочення штату працівників.
21.01.2008 – 01.11.2008 юрисконсульт в ПАФ «Брошукова». Основні обов’язки: представництво інтересів ПАФ «Брошукова» в підприємствах, установах, організаціях, договірна робота, претензійна робота, участь у створенні, реорганізації юридичної особи, реєстрація змін до установчих документів, організація процесу виготовлення державних актів на землю орендодавців, діловодство в тому числі кадрове, підбір персоналу і т.п. Звільнена з посади юрисконсульта ПАФ «Брошукова» за згодою двох сторін.
01.03.2006 – 01.04.2007 – фізична особа підприємець. Вид діяльності: надання юридичних послуг.
17.01.2006 – 31.12..2006 – юрист в Центрі юридичної допомоги сільському населенню, створеного в рамках Проекту підтримки приватизації землі в Україні організованого Компанією «Кемонікс Інтернешнл Інк» (США) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку. Спеціалізація установи: безкоштовне виготовлення державних актів на право власності на земельні ділянки в місцевостях, що постраждали в наслідок Чорнобильської катастрофи. Основні обов’язки: надання безкоштовних консультацій з питань земельного законодавства жителям сільської місцевості, проведення виїздних семінарів з метою роз’яснення норм чинного земельного, цивільного законодавства України; юридичний супровід у суді спорів, що виникають у сфері земельних відносин (зокрема, спорів що стосуються володіння, користування, розпорядження земельними частками (паями); діловодство. Причина звільнення: закінчення строку дії контракту.
Рівень володіння мовами: українська – вільний, російська – вільний, англійська – початковий рівень.
Додаткові знання, навики: Вільно володію ПК (офісний пакет).
Особисті риси: відповідальність, пунктуальність, аналітичне мислення, енергійність, комунікабельність, прагнення до самовдосконалення, вміння швидко і якісно виконувати поставленні завдання, порядність, присутнє почуття гумору.
Контактний телефон – [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Електронна пошта: anna- vladimirova @ukr.net

__________ /Владімірова А.О./

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: