Резюме від 20 лютого 2024 Файл

Олександр

Керівник будівництва

Вік:
51 рік
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Кірічок Олександр Юрійович

вул. Сумська, буд. 48, кв. 26, м. Харків ●Україна ● тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета Працевлаштування

Досвід роботи.
З 1994р. по 2011р. працював в ПКРБФ (приватна комерційна ремонтно-будівельна фірма) «Венера» на посаді заступника директору.
За сумісництвом: в.о. директора ПКРБФ, виконроб, начальник деревопереробного цеху, кошторисник, снабженець.
З 2013р. по 2014р. працював на ПП «Кварц» виконробом.
З 2014р. по 2015р. працював в ТОВ «Строй Інжинірінг Девелопмент» виконробом.
З 2016р. і по цей час займаю посаду начальника відділу будівництва, експлуатації будівель та господарського обслуговування філії – Харківського обласного управління АТ «Ощадбанк».

Освіта.
З 1980 року до 1990року успішне навчання у загально-освітньої школі
м. Харкова. Протягом навчання був старостою класу, членом ради комсомолу школи.
З 1990 року до 1993року навчання у ХПТУ (Харківське пожежно-технічне училище). Під час навчання професійно займався ППС (пожежно-прикладний спорт). Спортивні здобутки: чемпіон України 1987р., призер СРСР 1989р та ін.
З 2000 року до 2006 року навчання у Харківському державному університеті будівництва та архітектури. За час навчання в університеті ознайомився та опанував всі теоретичні та практичні питання програми навчання. Здобув повну вищу освіту за спеціальністю: інженер-будівельник ПЦБ (промислове цивільне будівництво), форма навчання – заочна, без відриву від місця роботи.
З 2022 року до 2024 року навчання у Харківській гуманітарної -педагогічній академії. Професійна кваліфікація: Магістр початкової освіти, викладач закладу вищої освіти, вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти.

Особисті дані
Д.н. 20 січня 1973 р.
Одружений.
Одна дитина.

За час усієї трудової діяльності та навчання в вищих закладах освіти професійно організовував роботу ремонтно-будівельного виробництва на всіх ділянках роботи, просунутий користувач ПК (в т.ч. в сфері ПЦБ).

В банківській сфері займався організацією та здійснював контроль за реконструкцією, ремонтом банківських установ нового формату.
Розробляв проектно-кошторисну документацію на об’єкти ремонту, будівництва та реконструкції. Супроводжував від початку проекту до будівництва та здачі в експлуатацію будівництво електропідстанції.
Брав участь у розробці та погодженні договорів з підрядними організаціями, визначення договірної ціни на будівництва об’єктів та виконання ремонтних робіт.
Збирав вихідні дані на проходження відповідних експертиз, супроводжував експертні оцінки, отримував експертні звіти. Співпрацював напряму з інспекцією державного архітектурно-будівельного контролю (ГАСК) м. Харків та м. Київ, вирішував питання з Департаментом містобудування та архітектури стосовно будівель – пам’ятників архітектури.
Контролював графіки виконання та фінансування робіт, що виконувалися силами підрядних організацій.
Вів облік документообігу між Банком та підрядником. Перевіряв фактичне виконання робіт, складання та підписання актів.
Займався формуванням пропозицій та технічних завдань на покращення програмних комплексів згідно напряму діяльності.
Брав участь у реалізації проектів. Супроводжував приведення приміщень у відповідність до вимог ДБН щодо доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.

Особисті якості: комунікабельність, відповідальність, цілеспрямованість, уміння працювати в напруженому режимі та в команді, креативне мислення (за необхідністю). Шкідливі звички відсутні. Права водія категорії В.
За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та результативну роботу нагороджений керівництвом Харківського району почесними грамотами.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: