Резюме від 4 квітня 2023 Файл

Дмитро

Продавець інтернет-магазину, робітник складу

Вік:
23 роки
Місто:
Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Панченко Дмитро Олександрович

Бажаний рівень оплати: від 15 000 грн.

Дата і місце народження: 23 жовтня 2000р., м. Запоріжжя.
Вік : 22 роки
Сімейний стан: не одружений.
Адреса: м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 115-Б, кв.26.
Тел. моб.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта: вища, 2018-2022 рік – Національний університет «Запорізька політехніка». Факультет економіки та управління/Організація торгівлі та комерційна логістика. Ступінь – бакалавр. 2022-2023 рік навчання в магістратурі.

Досвід роботи: 1 рік 11 місяців.
• 01.2021 - 08.2021 року – Varus/Варус (ТОВ «ОМЕГА»). Посада – фахівець з управління товарними запасами. Переоцінка/уцінка/списання товару в п’яти відділах магазину; Інвентаризація груп товарів; Перекомплектації та переміщення товару між відділами (документально і фізично); Перевірка неліквідних товарів; Перевірка асортименту; Виконання вантажно-розвантажувальних робіт на навантажувачі.
• 09.2021 - 01.2022 та 06.2022 – 09.2022 – ТОВ «Делівері», комірник. Ведення обліку складу; Підготовка товару до відправлення; Прийом товару у клієнтів для подальшого відправлення у міста; Керування навантажувачем при завантаженні та вивантаженні кур'єрських машин; Пакування вантажу; Активна робота в парі/команді.
• 01.2022 – 02.2022 року - ТОВ «Делівері», Фахівець з пошуку вантажу. Транспорт та Логістика; Робота у системі CRM; Пошук вантажу клієнтів по всій Україні; Був відповідальним за Запорізьку область (до повномасштабного вторгнення); Ідентифікація невідомого вантажу на складі Запоріжжя; Вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами.
• 09.2022 – 02.2023 року – - ТОВ «Делівері», Завідувач складу. Транспорт та Логістика; Обробка даних та документів через CRM систему та базу даних підприємства; Навчання нових співробітників вимогам правилам роботи; Слідкування за порядком проведення складських робіт та допомога у фізичній праці на складі; Проведення інвентаризацій; Спілкування з гарячою базою клієнтів та заохочення нових.

Ключова інформація: Володіння програмами MS Office;
Цілеспрямованість та вміння зосередитись, як на одній задачі, так і на декількох.
Маю досвід роботи з великими об'ємами інформації, також управління персоналом від 2 до 10 осіб.

Знання мов: Українська, Російська – вільно, Англійська вище рівня школи із словником.

Особисті якості: зібраність, уважність, пунктуальність, ефективність, математичний склад розуму, вміння аналізувати, вміння приймати рішення та брати на себе відповідальність.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: