Резюме від 24 березня 2023

Валентина

Завідувач виробництва харчових технологій

Вік:
51 рік
Місто проживання:
Вишгород
Готовий працювати:
Вишгород, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Завідувач виробництва

з 06.2016 по 03.2023 (6 років 9 місяців)
ТОВ ЕКО Маркет, Вишгород (Роздрібна торгівля)

•керівництво діяльністю виробничого підрозділу пекарні, кулінарії, м’ясного цеху
•спрямування діяльності колективу на ритмічний випуск продукції власного виробництва в необхідному асортименті та високої якості
•проведення роботи з удосконалення організації виробництва, впровадження прогресивних технологій, підвищення якості продукції, ефективне використання техніки, підвищення професійної майстерності працівників
•організація своєчасного постачання виробничого підрозділу продовольчими товарами та матеріальними ресурсами
•складання заявок на необхідні продовольчі товари, напівфабрикати та сировину, забезпечення їх своєчасного одержання із складів, контроль їх асортименту, кількості та якості, термінів надходження та реалізації
•на основі вивчення попиту споживачів забезпечення різноманітності асортименту страв та кулінарних виробів
•здійснення постійного контролю за додержанням технології приготування страв, нормами використання сировини та напівфабрикатів.
•забезпечення вхідного, оперативного та вихідного контролю якості продукції
•організація обліку, складання і своєчасного надання звітності виробничої діяльності
•забезпечення контролю правильної та безпечної експлуатацію технологічного устаткування
•забезпечення належної організації праці робітників на робочих місцях
•складання графіків виходу на роботу працівників виробничого підрозділу
•ведення обліку робочого часу
•здійснювати контроль виконання працівниками правил і норм охорони праці, проходження ними в установленому порядку медичного огляду
•застосовувати та розуміти діючі нормативні документи, що стосуються діяльності виробництва
•виконувати вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримуватись норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт

Заступник керуючого з виробництва

з 08.2011 по 05.2016 (4 роки 9 місяців)
ТОВ «ПХ Груп», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•здійснення контролю якості закуплених продуктів та приготування страв з дотриманням технологічного процесу
•відбір постачальників та складання графіку поставок продукції в ресторан
•здійснення складування та зберігання продуктів
•забезпечення ефективної роботи всього обладнання
•складання необхідних письмових звітів
•аналіз наданих звітів від підлеглих
•прийом та звільнення персоналу на роботу
•здійснення контролю роботи персоналу, кадрові перестановки, проведення інструктажів та тренінгів з персоналом
•атестація персоналу та заходи з підвищення його кваліфікації
•складання графіків роботи за змінами та відпустками
•проведення зборів з персоналом

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: