Резюме від 26 березня 2024

Oleksii

Front-end developer

Вік:
32 роки
Місто проживання:
Березань
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту, адресу та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова освіта та сертифікати

GoIT

1 рік
Сертифікат

Знання і навички

Уважність HTML CSS JavaScript Git React SASS Figma GitHub Redux TypeScript Node.js Webpack Vue.js Next.js Vite.js

Додаткова інформація

Привіт! Мене звати Олексій, і я шукаю роботу на позицію Front-end розробника. Приблизно рік тому я успішно завершив курси "GoIT Full Stack Developer". Наразі я займаю посаду тімлідера та фронтенд розробника в проекті Junfolio, де ми працюємо над проектом на Next.js. Я відповідаю за розробку фронтенд частини та активно співпрацюю з колегами. Крім того, беру участь у розробці бекенду та допомагаю у плануванні технічних завдань.



Мої знання охоплюють React.js, Next.js та TypeScript, які я вивчав під час навчання. Зараз я активно застосовую TypeScript у поточному проекті. Також я маю досвід у роботі з Vue.js 3. Навіть хоча мої практичні навички на ньому ще обмежені, я розробляв повнофункціональний Full Stack сайт для тренування і вивчення. На рівні Junior вважаю, що вже добре освоїв Vue.js, використовуючи Composition API, оскільки цей підхід для мене більш зрозумілий, враховуючи мій досвід з React.

Також у мене є досвід у розробці back-end на Node.js та вивчав використання MongoDB. Я готовий вносити свої знання та досвід у ваш проект. Також ви можете зайти до мене на сайт, і побачити мої проекти які я розробляв https://oleksii-she.github.io/my-resume
github: https://github.com/oleksii-she

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: