Резюме від 1 травня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/9473836

Юрист, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Тернопіль
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ, Тернопіль

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник юридичного відділу

з 02.2022 по 12.2022 (10 місяців)
КНП «ТКМЛ №2», Тернопіль (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Договірна робота, консультування, правове забезпечення діяльності підприємства. Розробка та погодження внутрішніх документів, договорів, взаємодія з іншими органами державної влади та органами місцевого самоврядування, представництво в судах та інших державних органах в межах повноважень.

Головний спеціаліст відділу правового забезпечення економіки оборони та безпеки юридичного департаменту

з 02.2017 по 01.2020 (2 роки 11 місяців)
Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, Київ (Державні організації)

Розроблення проектів нормативно-правових актів, правова експертиза документів щодо відповідності законодавству та Конституції України; розроблення та експертиза проектів договір, установчих та інших правових документів; взаємодія з іншими органами державної влади в межах компетенції.

Помічник керівника

з 03.2014 по 12.2016 (2 роки 9 місяців)
Украіїнсько-Німецький Антикорупційний Альянс, Київ (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Організація заходів та проведення та супровід міжнародних науково-практичних конференцій на тему Старатегія національної безпеки

Освіта

Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Юридичний, Київ
Вища, з 2009 по 2015 (6 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Академія «D.TEK», програма «Командоутворення»

2018

Курс «Публічні закупівлі»

2022

Знання і навички

MS Office Windows ЛІГА:ЗАКОН Законодавство України Складання документів Підготовка депутатських запитів Впевненість Укладання договорів Знання правових баз даних Неконфліктність Комунікабельність Зосередженість Знання законодавства України Юридичний супровід продажів

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Німецька — середній
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

1.Спроможність аналізу та вирішення проблем: Маю високий рівень аналітичних навичок, що дозволяють швидко розпізнавати проблеми та розробляти ефективні стратегії їх вирішення.
2.Організаційні здібності: Добре вмію планувати та керувати часом, враховуючи терміновість та важливість завдань, організовувати командну роботу та досягати результатів.
3.Комунікативні навички: Володію відмінними навичками усного та письмового спілкування, що дозволяє ефективно взаємодіяти з колегами та клієнтами.
4.Стресостійкість: Здатна ефективно працювати під час тисків та стресових ситуацій, зберігаючи високий рівень продуктивності та точності.
5.Ініціативність: Схильна брати на себе відповідальність та вносити конструктивні внески у вирішення завдань.
6.Уважність до деталей: Звертаю увагу на дрібниці, що сприяє високій якості виконання завдань та уникненню помилок. Вміння ефективно працювати з великим обсягом інформації.
7.Ефективне використання технологій: Вмію використовувати сучасні інструменти та програми для оптимізації робочих процесів.

Ці особисті якості допомагають мені успішно виконувати завдання та досягати результатів у професійній діяльності.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: