Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Артем

Керівник виробництва

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший менеджер з аналітики технологічних процесів

з 01.2024 по нині (4 місяці)
МХП, ПрАТ, Київ (Сільське господарство, агробізнес)

- Проведення робіт направлених на вивчення та оптимізацію технологічних процесів;
- Пошук рішень направлених на покращення технологічного процесу;
- Впровадження заходів направлених на вдосконалення технологічних процесів виробництва продукції;
- Участь у проектах направлених на підвищення продуктивності виробництва;
- Аналіз ринку сучасних моделей виробництва та пошук шляхів їх впровадження на діючих підприємствах.

Керівник департаменту виробництва

з 04.2023 по 01.2024 (9 місяців)
Глобал Фуд Дистрибюшн, Київ (Харчова промисловість)

- Управління 3-ма виробничими майданчиками з загальною чисельністю персоналу - близько 100 працівників;
- Запуск виробництва з 0;
- Координація роботи різних підрозділів;
- Реорганізація роботи виробництва у відповідності до вимог "бережливого виробництва", FiFo, HACCP, IFS, FSCC;
- Підбір персоналу, проведення навчання та перевірки знань;
- Робота з підрядними організаціями;
- Управління командами з запуску нових видів продукції.

Начальник виробництва

з 01.2022 по 03.2023 (1 рік 2 місяці)
Кондитерська Корпорація ROSHEN, Кременчук (Харчова промисловість)

Організація та контроль роботи цеху;
Керівництво роботою працівників цеху чисельністю 280 осіб;
Організація оботи по забезпеченню виконання планового завдання по випуску готової продукції;
Планування завантаження виробничих потужностей;
Забезпечення виконання санітарних норм, вимог з охорони праці.
Досягнення:
Успішний досвід по опртимізації роботи виробництва, оцінка, підбір та впровадження заходів направлених на зниження собівартості продукції;
Досвід по запуску нових виробничих ліній та реалізації проектів
Успішний досвід впровадження вимог ISO 22000, IFS, FSSC 22000

Майстер (технолог)

з 11.2016 по 01.2022 (5 років 2 місяці)
Кондитерська Корпорація ROSHEN, Кременчук (Харчова промисловість)

Організація та контроль виробничих процесів на дільниці;
Опис технологічних процесів та написання стандартів роботи для працівників;
Складання технологічних карт;
Контроль дотримання систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів та інтеграція цих систем на принципах НАССР;
Розподіл виробничого персоналу на виробництві;
Розрахунок робочих рецептур в залежності від планового завдання та сировини;
Виявлення відхилень в процесі виробництва, проведення оперативних коригувань;
Ведення технологічної документації;
Облік робочого часу працівників

Інженер-технолог

з 09.2014 по 10.2016 (2 роки 1 місяць)
Аргон, Миколаїв (Харчова промисловість)

Організація та контроль виробничих процесів на дільниці;
Опис технологічних процесів та написання стандартів роботи для працівників;
Складання технологічних карт;
Контроль дотримання систем менеджменту якості та безпечності харчових продуктів та інтеграція цих систем на принципах НАССР;
Розподіл виробничого персоналу на виробництві;
Розрахунок робочих рецептур в залежності від планового завдання та сировини;

Освіта

Одеська національна академія харчових технологій

Менеджмент організації, Одеса
Вища, з 2013 по 2015 (2 роки)

Одеська національна академія харчових технологій

Технологія переробки м'яса та м'ясопродуктів, Одеса
Вища, з 2009 по 2014 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Система менеджменту Lean

2023

Система цілепоклажання OKR

2024

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Впевнений користувач пакету office, 1С, IT-Enterprise, Oracle, Bitrix24, Power BI

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: