Резюме від 4 квітня 2023 PRO

Олена

Вчитель-логопед

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Асистент вчителя в інклюзивному класі

з 09.2021 по нині (2 роки 8 місяців)
Ліцей (Освіта, наука)

Вихователь

з 08.2019 по 08.2021 (2 роки)
ДНЗ, Житомир (Освіта, наука)

Освіта

НПУ імені Михайла Драгоманова

Факультет спеціальної та інклюзивної освіти, спеціальність "Логопедія", Київ
Вища, з 2020 по 2022 (2 роки)

Житомирський державний університет імені Івана Франка

Філологічний факультет, спеціальність "Українська мова і література та соціальна педагогіка", Житомир
Вища, з 2002 по 2007 (5 років)

Додаткова інформація

З дитинства мріяла стати вчителем, але в педагогіку прийшла через 12 років після закінчення університету імені Івана Франка в місті Житомир. Вихователь - це мій перший досвід на педагогічній ниві і це початок мого професійного росту. Садочок мене надихав, я хотіла йти на роботу і поверталася з гарним настроєм додому. Шалений потік та переплітання енергій з маленькими вихованцями та батьками постійно тримали мене у піднесеному настрої, а успіхи діток ростили мені крила за спиною. За короткий дворічний досвід роботи в дитячому садочку мені на п'яти почала наступати думка, що мало знань, це і потягло за собою вступ до Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова. Наразі працюю в школі з дітками з особливими потребами. Моє хобі це- логопедія. Я продовжую вивчати, занурюватися та надихатися логопедією, шукаю та пробую себе в різних напрямках корекційної логопедичної роботи. Володію методиками корекційного навчання для дітей з ООП, постановкою та автоматизацією звуків. розвитком зв'язного мовлення. Беру постійну участь в роботі шкільної команди психолого-педагогічного супроводу, займаюся розробкою та упорядкуванням індивідуальної програми розвитку та її реалізацією.
Я люблю діток, люблю спостерігати, як з учнів виростають творчі, великодушні люди, які мають всі передумови стати успішними. Тішуся з того, що в них вкладена частинка моєї праці та мого серця.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: