Резюме від 23 березня 2023

Наталія

Бухгалтер, помічник бухгалтера

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бухгалтер

з 12.2020 по 01.2023 (2 роки 1 місяць)
ТОВ «ФОРАТРАНСЛОГИСТИК», Одеса (Транспорт, логістика)

Ведення бухгалтерського обліку за програмою 1С ВАS, МЕДОК.

Оформлення та контроль за надходженням первинних документів на підприємстві.

Ведення кадрового обліку, нарахування та виплата зарплати.

Складання ПН/ розблокування ПН

Складання та подання податкової звітності: ПДВ, податок на прибуток, єдиної звітності з ЄСВ, НДФЛ, ВЗ.

Робота з банк-клієнт.

Бухгалтер

з 11.2017 по 12.2022 (5 років 1 місяць)
БО БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «НА ВАРТІ ДОБРА», Одеса (Неприбуткові, благодійні та громадські організації)

Організація роботи фонду;Ведення бухгалтерського обліку.Ведення кадрового обліку, нарахування та виплата зарплати.Підготовка та подання бухгалтерської та податкової звітності.

Начальник юридичного відділу

з 08.2017 по 12.2017 (4 місяці)
ТОВ «ОДЕСЬКИЙ КОРОВАЙ», Одеса (Харчова промисловість)

Правове супроводження підприємства при перевірках органів фіскальної служби; представництво підприємства в органах виконавчої служби, поліції, органах місцевого самоврядування (підготовка пояснень, заперечень, скарг).Підготовка та юридична експертиза усіх видів господарських,цивільних договорів.Представництво у судових процесах судів усіх інстанцій.Ведення претензійно - позовної роботи (складання процесуальнихдокументів: заяв, клопотань, пояснень, скарг); Правове супроводження юридичних осіб та її філій приздійсненні господарської діяльності; Надання юридичних висновків щодо застосування податкового, господарського, трудового цивільного та ін. законодавства України.Корпоративні питання (проведення зборів учасників ТОВ, ПАТ,складання та публікація особливої та річної інформації акціонерного товариства, складання протоколів, реєстрація статутів); Організація процесу та підготовка документів щодо припинення (ліквідація, реорганізація), створення юридичних осіб та її філій;Аналіз та коригування наказів з кадрових питань.

Начальник юридичного відділу

з 01.2017 по 11.2022 (5 років 10 місяців)
ТОВ «СТРОЙСПЕЦТЕХНИКА», Одеса (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Підготовка та юридична експертиза усіх видів господарських,цивільних договорів.Підготовка ЗЕД контрактів та документів для ввозу/вивозу товарів у митних режимах тимчасового вивезення/експорту/імпорту.Організація та підготовка документів з метою отримання ліцензій, дозволів, сертифікатів.Правове супроводження підприємства при перевірках державних органів.Контроль за правильністю складання первинних документів (дотримання форми та збір супутніх та додаткових документів на підтвердження реальності здійснення господарських операцій).Підготовка первинних документів та процесуальних документів щодо оскарження податкових повідомлень-рішень. Ведення претензійно - позовної роботи (складання процесуальних документів: заяв, клопотань, пояснень, скарг); Надання юридичних висновків щодо застосування податкового, господарського, трудового, цивільного та ін. законодавства України.Надання юридичних висновків та підготовка скарг до Антимонопольного комітету України в сфері публічних закупівель.Участь при розгляді скарг в АМКУ.Підготовка документів для участі у державних закупівлях відповідно до ЗУ «Про публічні закупівлі»

Начальник юридичного відділу

з 08.2015 по 07.2017 (1 рік 11 місяців)
ПАТ «ПІВНІЧТРАНС», Одеса (Транспорт, логістика)

Правове супроводження підприємства та його філій при перевірках органів фіскальної служби.Контроль за правильністю складання первинних документів.Підготовка первинних документів та процесуальних документів щодо оскарження податкових повідомлень-рішень. Ведення претензійно - позовної роботи (складання процесуальних документів: заяв, клопотань, пояснень, скарг); Надання юридичних висновків щодо застосування податкового, господарського, трудового цивільного та ін. законодавства України.Представництво підприємства в органах виконавчої служби, поліції, територіальних відділень антимонопольного комітету, органах місцевого самоврядування (підготовка пояснень, заперечень, скарг).Супроводження зовнішньоекономічної діяльності підприємства:- Розробка та узгодження умов експортно-імпортних контрактів постачання та купівлі товарів.Отримання та підтримання чинності необхідних в діяльності підприємства ліцензій та документів дозвільного характеру; Проведення переговорів, підготовка та укладення усіх видів господарських, цивільних договорів.Організаційно-розпорядче та кадрове діловодство (складання, аналіз та коригування наказів).

Начальник управління юридичною службою.

з 05.2011 по 08.2015 (4 роки 3 місяці)
ТОВ "ЛЛГЗ ЛУГА-НОВА", Луганськ (Харчова промисловість)

Заступник начальника юридичного відділу

з 04.2002 по 04.2011 (9 років)
Спеціалізована державна податкова інспекція по роботі з великими платниками податків, Луганськ (Державні організації)

Консультаційна робота з питань щодо дотримання та роз'яснення податкового законодавства;Приймання участі у податкових перевірках.Ведення претензійно - позовної роботи (участь у адміністративному та судовому розгляді справ щодо оскарження донарахованих податкових зобов’язань з податків, зборів -скасування податкових повідомлень-рішень. (Складання позовних заяв, апеляційних та касаційних скарг); Забезпечення участі у судових процесах господарських, адміністративних та судах загальної юрисдикції усіх інстанцій;Взаємодія з органами прокуратури, виконавчої служби, міліції (податкової міліції);Організація семінарів, семінарів-нарад, участь у їх проведенні (у т.ч. оформлення висновків та підготовка статей для опублікування у ЗМІ);

Освіта

Харківська національна юридична академія України ім.Ярослава Мудрого

Господарсько-правовий. Диплом спеціаліста: спеціальність «Правознавство», кваліфікація юрист, Харків
Вища, з 1996 по 2022 (26 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Бухгалтерський та податковий облік

2022

Знання і навички

M.E.Doc Користувач ПК Бухгалтерський облік BAS Бухгалтерський та податковий облік. Знання податкового, трудово

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Особисті якості
Аналітичні здібності,

Вміння планувати та організовувати власну роботу та підлеглих,

Відповідальність,

Ініціативність,

Дисциплінованість,

Порядність,

Стійкість до стресових ситуацій,

Здатна працювати у багатофункціональному режимі.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: