Резюме від 20 квітня 2024 PRO

Богдан

Технолог харчової промисловості, пивовар

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Кропивницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технолог харчової промисловості. Пивовар

з 04.2023 по нині (1 рік 1 місяць)
Point. Пивоварня "ЦКТ", Кропивницький (Харчова промисловість)

Технолог харчової промисловості. Пивовар

з 06.2016 по 03.2023 (6 років 9 місяців)
Пивоварня "Дудляр", Кропивницький (Харчова промисловість)

Працював на пивоварні на всіх ланках виробництва. Знаю технологію пивоваріння, бродильних процесів, фільтрації та розливу в тару. Приймав участь в розробці рецептури та технології нових сортів пива.
Вдосконалив та пришвидшив процес розливу пива в кег. Розробив та
впровадив схему, що зменшила втрати бродильного цеху на 7% від загального об'єму. Розробив та впровадив схему, що збільшила вихід варильного цеху на 9% від загального об'єму. Виявив та усунув проблему нестабільної роботи станції водопідготовки, що вплинуло на стабільність пива. Проводив монтаж та обслуговування трубопроводів, арматури охолодження, електротехніки, обладнання, ЦКТ, електродвигунів, елементів керування електрообладнанням, вентиляційної системи, системи охолодження, систем живлення.
Займався закупкою, монтажем обладнання та витратних матеріалів для мікробіологічної лабораторії і лабораторії фізико-хімічного аналізу. Розробив схему мікробіологічного контролю продукції.
Підвищив мікробіологічну якість продукції. Проводив лабораторний фізико-хімічний та мікробіологічний аналіз готових та напівпродуктів, вхідної води та води для виробництва, мікробіологічний контроль санітарного стану виробничих приміщень, обладнання та поворотної тари. Здійснював лабораторний контроль миючих та дезинфікуючих розчинів в системах CIP.
Навчав та проводив інструктажі персоналу.

Освіта

КНТУ

Механіко-технологічний факультет
Вища, з 2007 по 2011 (4 роки)

Знання мов

Англійська — вище середнього

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: