• Файл

Марина

Соціальний працівник

Вік:
48 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Р Е З Ю М Е
Напрямок : соціальна робота
Шевцова Марина
14.11.1975
вул. Титова, 1/47, м. Дніпро, 49055
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail : [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
освіта : вища , облік і аудит, економіка і підприємництво (2001-2007, Національна металургійна академія України, м. Дніпро).
Сертифікат «Цифрограм для держслужбовців»- рівень високий С2.
Українська- вільно, англійська – зі словником.
Досвід роботи:
1. Лютий 2005 - сьогоднішній час : Фонд соціального страхуванні України ( Дніпровське відділення, до 01.08.2017 -Фонд соціального страхування з тимчасової втрати працездатності), далі-Фонд.
Займала посади :
-головний спеціаліст відділу по роботі зі страхувальниками ;
-заступник завідувача відділу матеріального забезпечення страхувальників ;
-завідувач відділу соціальних виплат і перевірок страхувальників .
Завдання та обов’язки :
Основний напрямок роботи – робота зі страхувальниками-роботодавцями та застрахованими особами по призначенню, нарахуванню матеріального забезпечення, передбаченого законодавством України, та перевірки правомірності використання наданих коштів , а саме :
-Прийом та перевірка від страхувальників-роботодавців, фізичних осіб-підприємців заяви-розрахунки, що містять інформацію про нараховані застрахованим особам суми матеріального забезпечення.
-Надання консультативної допомоги страхувальникам , застрахованим особам з питань призначення, виплати матеріального забезпечення відповідно за Законів України «Про звернення громадян», «Про інформацію» .
-Проведення навчань-семінарів уповноважених осіб-страхувальників щодо змін діючого законодавства та правильності нарахування матеріального забезпечення по коштах Фонду.
-З 2014 року робота по призначенню допомоги та матеріального забезпечення внутрішньо переміщеним особам з територій, де проводилась антитерористична операція (Луганська та Донецька області)
-З лютого 2022 робота по призначенню матеріального забезпечення внутрішньо переміщеним особам з територій, де проводяться активні бойові дії.
-Організація і проведення планових, позапланових, камеральних перевірок страхувальників по коштах Фонду відповідно до вимог законодавства.
-Аналіз результатів роботи ревізій та перевірок по коштах Фонду проведених фахівцями, підготовка пропозицій щодо підвищення ефективності контрольно-ревізійної роботи , збільшення надходжень до бюджету Фонду.
-Здійснення ревізій та перевірок страхувальників по коштах Фонду, складання актів, протоколів, та рішень за результатом їх проведення, ведення обліку.
-Підготовка та своєчасне надання фінансової звітності та інших аналітичних інформаційних матеріалів по напрямку до Виконавчої дирекції Фонду.
-Застосування у практичній роботі комп’ютерну техніку та володіння програмними продуктами в межах діяльності відділу по напрямку.
-На період відсутності директора (відпустка, хвороба) виконувала його обов’язки.
Керівник : Шипова Т.І.

2. Січень 2006 - сьогодняшній час : Благодійна організація «Благодійний фонд «Дніпровський світоч».
Посада : голова наглядової ради.
Завдання та обов’язки:
-Контроль за діяльністю фонду у питаннях розподілу благодійної допомоги, розробка фінансової частини проектів фонду, консультація громадян з питань отримання благодійної допомоги.

3. Лютий 2004-лютий 2005 – Управління економіки та соціального розвитку Жовтневої у місті Дніпро ради.
Посада : Головний бухгалтер.
Завдання та обов’язки : ведення бухгалтерського обліку в повному обсязі, підготовка та надання звітності до контролюючих органів.
Керівник : Лукашова В.М.

4. Серпень 1998-лютий 2004 : Державне Українське підприємство лотерей «Молодьспортлото» Дніпропетровське представництво (в подальшому ТОВ «МСЛ»).
Посада : Головний бухгалтер.
Завдання та обов’язки : ведення бухгалтерського обліку в повному обсязі, підготовка та надання звітності до контролюючих органів в специфічних податкових умовах грального бізнесу по всьому Дніпропетровському регіону , контроль та виконання Ліцензійних умов по продажу Державних лотерей.
Керівники : Ложенко Г.О., Гетманцев Д.О.
Особисті якості : бажання йти далі , коли інші хочуть зупинитись.
06.02.2023 Марина Шевцова

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: