Резюме від 22 травня 2023 Файл

Олеся

Ресерчер

Вік:
33 роки
Місто проживання:
Червоноград
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів, Червоноград

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Бахмачук Олеся Олегівна
10.12.1990 р., 32 роки
тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
м. Червоноград
одружена, 2 дітей
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Telegram: @Olesia_Bakhmachuk
ЦІЛЬ:
Вчитель англійської мови з більш як 12-річним стажем роботи, обізнана з різними методиками навчання дітей, проводжу індивідуальні приватні уроки. Бажаю змінити рід діяльності з викладацької на більш особистісно орієнтовану, розширити мої знання та навички, знайти практичне застосування знань англійської мови.
ДОСВІД РОБОТИ:

01.09.2011 – по сьогоднішній день – Гімназія №4, м. Червоноград, Львівська область
Посада: Вчитель англійської мови.
Обов’язки: викладання англійської мови для учнів молодшої, середньої та старшої шкіл, мотивація дітей до навчання за допомогою інтерактивних форм і методів навчання, групової та диференційної роботи, ігор, конкурсів, вікторин на уроці, яскравих наочних матеріалів, використання музичного супроводу тощо.
20.09.2010 – 31.05.2011 – Навчально-виховний комплекс № 12, м. Рівне, Рівненська область
Посада: Вчитель англійської мови.
Обов’язки: викладання англійської мови для учнів молодшої, середньої та старшої шкіл, мотивація дітей до навчання за допомогою інтерактивних форм і методів навчання, групової та диференційної роботи, ігор, конкурсів, вікторин на уроці, яскравих наочних матеріалів, використання музичного супроводу тощо.
РЕКОМЕНДОВАНІ ЛИСТИ:

За потреби можу надати.
ОСВІТА:

У 2012 році закінчила Рівненський державний гуманітарний університет, факультет іноземних мов і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Мова і література (англійська, німецька)» та здобула каліфікацію вчителя мови (англійська, німецька) і зарубіжної літератури, освітньо-кваліфікаційний рівень — спеціаліст.
У 2007 році закінчила Рівненське навчально-виховне об’єднання №12, Рівненської міської ради, здобувши повну загальну середню освіту.
ДОДАТКОВА ОСВІТА, КУРСИ ТА ТРЕНІНГИ:

Маю багато сертифікатів, що стосуються викладання англійської мови у школі.
Листопад 2012 р. – пройшла 44-годинний оновлений очний курс за програмою Intel «Навчання для майбутнього» національного проекту «Відкритий світ».
15.09.02 - 20.03.03 р. – курс підготовки користувачів персональних комп’ютерів ІВМ РС у ПП «Контур плюс».
ВМІННЯ І НАВИЧКИ:

Маю досвід роботи з дітьми. Досвідчений користувач MS Office ( Word, Excel, PowerPoint ). Навички роботи з Internet ( MS Explorer, Mozilla FireFox, Opera, Google Chrome, Google Sheets). Є домашній ПК та ноутбук з доступом до Internet.

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ:
Швидко навчаюсь, комунікабельна, цілеспрямована, організована, наполеглива в досягненні потрібних результатів, бажаю вдосконалюватись, не конфліктна, врівноважена, відповідальна та пунктуальна.

ЗНАННЯ МОВ:

1) Англійська – рівень вище середнього (Upper-Intermediate B2);
2) Українська – рідна.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати