Резюме від 17 квітня 2024 Файл

Олег

Менеджер з продажу зброї

Вік:
48 років
Місто проживання:
Фастів
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
Менеджер
Олег Попов, 47 років, 1975 року народження, проживання м. Фастів Київської обл.; одружений, двоє дітей.
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

З січня 2005 року до сьогодні працюю начальником відділу організації ремонту у службі локомотивного господарства регіональної філії «Південно-Західна залізниця» АТ «Укрзалізниця». Займаюсь плануванням, організацією ремонту тягового рухомого складу приписки регіональної філії. Також займаюся організацією ремонту лінійного обладнання локомотивів, а також плануванням постачання запасних частин, матеріалів та обладнання для ремонту локомотивів. З 2005 року займаюся підготовкою, організацією тендерних закупівель послуг з ремонту лінійного обладнання локомотивів (колісних пар, тягових двигунів тощо). До моїх обов'язків входить складання плану закупівель, моніторинг ринку, проведення переговорів з потенційними постачальниками послуг, складання тендерної документації, розгляд пропозицій учасників торгів. За результатами торгів проводжу підготовку та укладання договорів із переможцями торгів. Також під моїм керівництвом проводитиметься організація відправки ремонтного фонду обладнання на ремонтні підприємства, приймання з ремонту, а також робота з первинною документацією (рахунки, акти виконаних робіт тощо). Вільно володію російською та українською мовами.
Також є досвід роботи із закупівлі товарно-матеріальних цінностей – з 2018 по 2019 рік перебував у тендерному комітеті регіональної філії із закупівлі товарно-матеріальних цінностей. Крім того пройшов навчання (є Сертифікат) з проведення тендерних закупівель.
Освіта вища технічна. У 2000 році закінчила Київську філію Харківської академії залізничного транспорту за спеціальністю «Рухомий склад та спеціальна техніка залізниць» (Вагони), у 2010 році магістратуру за цією спеціальністю.
Є права водія категорій А, В, С. Також є дозвіл на гладкоствольну зброю, є в наявності гладкоствольна рушниця та пневматична гвинтівка. Хоббі -полювання, стрільба з вогнепальної зброї, рибалка; досконало розбираюсь в усіх типах вогнепальної, пневматичної, холодної, метальної зброї.
У 2019 році проходив курси з інтернет-маркетингу, а саме організації продажу товарів через Інтернет, налаштування таргетованої реклами для продажів через соціальні мережі facebook, instagram,. Був власником сайта з продажу дитячих іграшок, виконував налаштування контекстної реклами. Досвід роботи в продажу -1 рік. Також є досвід в роботі прямих продаж кави в кав’ярні протягом 1 року (часткова зайнятість).
Ціную роботу в команді, вважаю себе командним гроком!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: