Резюме від 27 березня 2023 Файл

Марина

Директор магазина

Вік:
41 рік
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резніченко Марина Вікторівна
Дата народження: 03.11.1982р.
Сімейний стан: одружена, дітей немає.
Тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail : [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

*Дата народження: 03.11.1982
*Національність: українка
*Сімейний стан: одружена
*Діти: ні

Освіта: 2001-2006 Криворізький Національний університет, Факультет металургійний, денна форма навчання, спеціальність: Обробка Металу Тиском.

Робота : 2006г магазин МЕДВЕДЬ (мисливський) - продавець консультант : спеціалізований одяг та взуття для мисливців, ножі, біноклі.
Обов'язки: Робота за стандартами з клієнтами-прийом товару; інвентаризація товару; викладка товару; переоцінка товару; оформлення зали у період акцій, знижок, розпродажів;
2007 - 2011р магазин ВЕДМІДЬ – зав. Відділу – досягнення максимально можливого обсягу продажів заявленого асортименту, контроль за працівниками, управління товаром та залишками, дотримання правил роботи з бухгалтерією та касовим апаратом, дотримання правил відкриття та закриття магазину, закриття робочого дня по касі.
Мої досягнення: високі продажі; ідеальний сервіс; відповідальне ставлення до роботи.

2011-2012р – магазин GERBOR (меблевий) менеджер з продажу корпусних та м'яких меблів.
Обов'язки: консультація клієнта, оформлення замовлення, укладання угоди
2012-2014р – магазин Miraton Київ (взуттєвий магазин) – продавець консультант
Обов'язки: робота за стандартами фірми, консультація клієнта, продаж, виконання особистих планів.
Досягнення: щомісячні найкращі показники за всіма групами товару в магазині. Стала лідером з продажу.
2014-2018р – магазин Suvari Київ (чоловічий класичний та кежуал одяг) – Менеджер, адміністратор.

Обов'язки: ведення касової дисципліни, контроль за працівниками магазину, максимальний обсяг продажів, досягнення поставлених цілей та планів продажу, заповнення всіх звітів з продажу, відстеження товару: проведення планових інвенторизацій. Виконання всіх поставлених вимог мерчандайзингу та розміщення товару в залі, вивішування до зали, контроль наявності розмірної сітки, розміщення за темами, управління товаром та залишками. Внесення своїх ідей та пропозицій щодо реалізації товару. Проведення навчання персоналу відповідно до змін у компанії, та контроль персоналу: їх знання товару, нових колекцій, акцій
.
Досягнення: надання найкращого сервісу порівняно з марками конкурентами. Приріст продажів у порівнянні з попередніми роками вдвічі.

Особисті якості: Пунктуальна, відповідальна, маю лідерські якості, порядність, вмію керувати персоналом.
2018-2021р – магазин Suvari Київ (чоловічий класичний та кежуал одяг) – Директор

Обов'язки : робота з персоналом., Розподіл обов'язків, розподіл зон відповідальності між персоналом, мотивація персоналу до виконання торгового плану та підтримання сприятливих умов і продуктивної атмосфери у колективі. Ведення касової дисципліни, контроль за працівниками магазину, максимальний обсяг продажів, досягнення поставлених цілей та планів
продажів, заповнення всіх звітів з продажу, відстеження товару: проведення планових інвенторизацій. Виконання всіх поставлених вимог мерчандайзингу та розміщення товару в залі, вивішування до зали, контроль наявності розмірної сітки, розміщення за темами, управління товаром та залишками. Внесення своїх ідей та пропозицій щодо реалізації товару. Проведення навчання персоналу відповідно до змін у компанії, та контроль персоналу: їх знання товару, нових колекцій, акцій
.

2021р по теперешній час– магазин Eko Carpet (Шоурум килимів) – Директор
Обов'язки : робота з персоналом, Ведення касової дисципліни, максимальний обсяг продажів, досягнення поставлених цілей та планів продажів, заповнення всіх звітів з продажу, відстеження товару: проведення планових інвенторизацій. Виконання всіх поставлених вимог.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: