Резюме від 3 листопада 2023

Людмила

Продавець, адміністратор, 16 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший продавець

з 03.2011 по 09.2014 (3 роки 6 місяців)
м. Київ "Skorpio", Київ (Роздрібна торгівля)

Маю диплом вищої юридичної освіти (юрист-права).Працювала на відповідальних посадах в фінансовій структурі, науково-дослідній організації. В торгівлі займала нішу продавця-консультанта.
Володію знаннями роботи з комп`ютерними фінансово-правовими програмами. Програмами, які побудовані на базі 1С.
Є практичний досвід роботи старшим продавцем не продовольчих товарів в магазинах «Skorpio» та продавцем продовольчих товарів в ТМ «Сільпо».
Торгівельна компанія «Skorpio» мала досить великих два магазина у самому центрі Києва, які надавали послуги з продажу різноманітних елітних товарів оптової та роздрібної торгівлі.
Асортимент був великий і різноманітний, а саме: - посуд із форфору, кераміки, коштовного скла; срібні та позолочені вироби (комплект набору шахматів, статуеток, ікон; постільна білизна (постіль, покривала, подушки, ковдри); вироби з тканин для побутових потреб (рушники, скатертини, штори, тканини в рулонах; картини штучної та ручної роботи (вишивки); парасольки; шкіряні вироби для чоловіків і жінок (сумки, гаманці, та багато іншого екслюзивного товару).
В магазинах, під замовлення, оформлювались подарункові композиції для інтер`эру (із штучних квітів, ялинок з іграшками та прикрасами на Новий рік). За бажанням клієнта, вище заначені послуги з оформлення, надавались в самих офісах компаній, жилих приміщення фізичних осіб. Або здійснювалась поставка (доставка) вже оформлених робіт.
В ТМ «Сільпо» працювала у рибному (іноді в кулінарії та в м`ясному) відділах.
Це прийом, документальне оформлення, маркерування, списання товару з холодильних, морозильних камер зі складу. Викладка, доповнення товару на вітрини, в морозильні та холодильні камери у самий зал магазину. Продаж різноманітних видів риби, ікри, морепродуктів, морських водоростей, коктейлів, уліток, тощо. Слайсерне, кускове, шматочне, філейне нарізання свіжої риби елітних сортів після первинної обробки. Прибирання та дезінфекція вітрин, робочої поверхності, миючих раковин, слайсерів, ножів, щипців, лопаток. Постійний контроль за вітринами, які напівзаповнені.
Додаткова інформація:
В свій час проходила тренінги, семінари з культури продажів та поведінки (контакту) з клієнтом.
Добре володію українською та російською мовами.
Комунікабельна, відповідальна, трудолюбива, акуратна.
Наразі шукаю роботу з офіційним працевлаштуванням, згідно чинного законодавства України, в центральних районах Києва або біля самого метро.
В ТМ «Сільпо» працювала по 12 годин з малим переривом у змінах. Із-за запізнень або не приїзду на роботу співробітників, які живуть під Києвом, приходилось виходити не по графіку. Виконувала роботу вантажника риби (коробки по 25 кг.), бо вантажники ТМ «Сільпо» відмовлялись виконувати свої обов`язки. Щоб зовсім не скалічити себе – звільнилась за бажанням.
Зараз шукаю нормальну роботу, без перенавантажень (рабських) умов праці.

Знання і навички

Володію знаннями етики ділового спілкування Пунктуальність

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: