Резюме від 8 квітня 2024 Файл

Bogdan

Кухар

Вік:
25 років
Місто:
Біла Церква

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме на посаду кухаря
Особисті дані
Ф.І.О.: Ширяєв Богдан Ігорович
Дата народження: 25.08.1998
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Зайнятість: Постійна

Досвід роботи:
• Manhattan Bar (м. Харків)
(Повар - універсал; Сушист)
З квітня 2017р. - по травень 2018р.
Причина звільнення: (Перехід на нове місце роботи для набуття нового досвіду та навичок)

• Ресторан "BIANI Champagneria" (м. Харків)
(Повар-універсал; Сушист;)
З вересня 2018р. - по листопад 2021р.
Причина звільнення: (Перехід на нове місце роботи для набуття нового досвіду та навичок)

• Ресторан грузинської кухні "Барашек" (м. Харків)
(Кухар горячого процесу)
З листопада 2021р. - по лютий 2022р.
Причина звільнення: (Початок бойових дій)

• Готель «Villa Elena» (м.Поляниця Буковель)
( Сушист; Піцайола; кухар-універсал)
З червня 2022р. - по теперішній час

Освіта :
• Відвідував багато кулінарних форумів, курсів та тренінгів серед яких такі як: (Fontegro Ukraine 2018, 2019; Creative Chef Summit 2019, 2021; Різні види форумів від Fontegro по вивченню м'яса, риби, технології соусів.

Професійні навички та вміння:
• Володіння професійними навичками, а саме вміння точно і швидко визначати кількість сипучих продуктів і рідин, знання поєднань спецій та їх застосування, володіння знаннями про температурні режими для обробки і приготування страв.
• Вміння визначати якість і свіжість продуктів.
• Володіння знаннями з етикету та сервірування столу, а також технологією прискореного приготування різних страв без порушень правил термічної обробки.
• Володіння керуючими навичками, вміння координувати дії молодших кухарів і розподіляти обов 'язки.
• Знання санітарно-гігієнічних правил і норм для місць громадського харчування.
• Вміння розробляти фірмові страви та варіанти їх подачі.
• Вміння приймати самостійні рішення.
• Володіння навичками навчання молодших спеціалістів (кухарів).
• Вміння налагоджувати роботу з постачальниками продуктів.
• Вміння вести документацію.
• Вміння складати технологічну карту страв.

Додаткова інформація (про себе)
Особисті риси:
Комунікабельність, стресостійкість, відповідальність, впевненість у власних діях, вміння працювати в команді. Вміння швидко адаптуватися до нових умов.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: