Резюме від 1 квітня 2023 Файл

Наталія

Юрисконсульт, помічник, секретар судді, спеціаліст в органах влади

Вік:
40 років
Місто:
Кам'янське

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

КОТЕНІНА НАТАЛІЯ СЕРГІЇВНА

Особисті дані:
Дата народження: 21 лютого 1984 року.
Місце народження: місто Сєвєродонецьк, Луганська область, Україна.
Номер телефону: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Електрона пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Фактичне місце поживання: м. Кам’янське, Дніпропетровська область, Україна.
Освіта:
1990 рік-2001 рік: Загальноосвітня середня школа №1 місто Сєвєродонецьк, Луганської області.
2001 рік -2002 рік – Сєвєродонецький інститут підвищення кваліфікації, Правознавство.
2002 рік - 2006 рік – Донецький юридичний інститут Луганського державного університету внутрішніх справ.
Повна вища юридична освіта за спеціальністю «Правознавство», кваліфікація-юрист.
Професійні права - робота за фахом, право займатися науковою та викладацькою діяльністю.
19 листопада 2018 року в Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля отримала посвідчення про вільне володіння державною мовою України.
Родинний стан: Заміжня, маю двох доньок 8 та 11 років.
Досвід роботи:
29 жовтня 2007 року - 17 лютого 2017 року – юрисконсульт виробничого підрозділу «Ясинуватське вагонне депо» структурного підрозділу «Донецька дирекція залізничних перевезень» регіональної філії Донецька залізниця» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця».
Обов’язки: договірна, позовна-претензійна робота, представництво та захист інтересів в судах України, навчання інженерно-технічних працівників чинного законодавства України, яким керуються в своїй діяльності працівники виробничого підрозділу «Ясинуватського вагонного депо» структурного підрозділу «Донецька дирекція залізничних перевезень» регіональної філії Донецька залізниця» публічного акціонерного товариства Українська залізниця».
24 лютого 2017 року – 09 листопада 2018 року - головний спеціаліст відділу реєстрації нормативно-правових актів Управління державної реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції у Луганській області.
Державний службовець категорії В.
Куратор Сватівської районної державної адміністрації Луганської області, Троїцької районної державної адміністрації Луганської області, Попаснянської районної державної адміністрації Луганської області, Кремінської районної державної адміністрації Луганської області.
Обов’язки:
1. Здійснення експертизи нормативно-правових актів, що підлягають державні реєстрації, на відповідність положенням Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод та практиці Європейського суду з прав людини.
2. Здійснення відповідно до законодавства державну реєстрацію нормативно-правових актів Луганської обласної військово-цивільної адміністрації, Сватівської районної державної адміністрації Луганської області, Попаснянської районної державної адміністрації Луганської області, Троїцької районної державної адміністрації Луганської області, Кремінської районної державної адміністрації Луганської області.
3. Скасування рішення про державну реєстрацію нормативно-правових актів.
4. Здійснення виїзних та безвиїзних перевірок управлінь, відділів Сватівської, Троїцької, Попаснянської, Кремінської РДА Луганської області на предмет додержання стану законодавства про державну реєстрацію нормативно-правових актів. У разі потреби, вимагання подання нормативно-правових актів на державну реєстрацію або скасування виявлених порушень і недоліків та притягнення до відповідальності посадових осіб, винних у допущених порушень.
5. Формування Єдиного державного реєстру нормативно-правових актів України.
6. Розгляд запитів (листів) органів виконавчої влади і місцевого самоврядування, відповіді на звернення громадян. Взаємодія з правоохоронними органами України.
7. Наповнення інформаційними матеріалами офіційного веб сайту Головного територіального управління юстиції у Луганській області.

13 листопада 20018 року по теперішній час – головний державний інспектор відділу нагляду з питань безпеки праці південного напрямку управління інспекційної діяльності у Луганській області Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці.

Обов’язки:
1.Виконання роботи щодо здійснення ефективного, результативного державного нагляду (контролю) реалізації державної політики у сфері промислової безпеки, охорони праці, гігієни праці та поводження з вибухонебезпечними матеріалами промислового призначення на піднаглядних суб’єктах та об’єктах. В межах повноважень, визначених заступником начальника управління-начальником відділу, забезпечення виконання відповідно до законодавства наказів профільного міністерства організаційно-розпорядчого характеру, наказів Голови Державної служби України з питань, наказів та доручень начальника Міжрегіонального управління, доручень заступників (згідно з розподілом обов’язків).
2. Здійснення державного нагляду (контролю) за додержанням законодавства з охорони праці в частині безпечного ведення робіт, гігієни праці, промислових безпеки, безпеки в роботі у сфері поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення юридичними особами, у тому числі їх структурними та відокремленими підрозділами, які не є юридичними особами, та фізичними особами, які використовують найману працю у межах повноважень відділу.
3. Видача в установленому порядку роботодавцям обов’язкових виконання приписів, щодо усунення порушення законодавства з питань праці, які належать до компетенції відділу, та внесення пропозицій щодо накладення дисциплінарних стягнень на посадових осіб, винних у порушенні чинного законодавства.
4. Здійснення контролю за своєчасністю та об’єктивністю нещасних випадків на виробництві, прийняття участі у проведенні спеціальних розслідувань нещасних випадків на виробництві. Контроль за виконанням заходів з усунення причин нещасних випадків.
5. Складання у випадках, передбачених законом, протоколів про адміністративні правопорушення, розгляд справ про такі правопорушення і накладення адміністративних стягнень.
6. Здійснення розгляду звернення громадян з питань, що належать до компетенції відділу, виявлення та усунення причин, що призводять до подання громадянам скарг.
7. Проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з питань, що належать до компетенції відділу, забезпечення роботодавців і працівників інформацією щодо ефективних засобів дотримання законодавства та запобігання можливим його порушенням.
8. Інші питання в сфері дотримання законодавства України з охорони праці та міжнародних норм.

Додаткова інформація:
ПК : досвідчений користувач (офісні програми, MS Office, World, Exel, інше).
Маю водійські права категорії В.
Мовні данні: українська, російська, англійська із словником.
Інтереси та захоплення: література, психологія, сільське господарство, спорт, музика, домогосподарство, волонтерство, кулінарія.
Особисті якості: патріотизм, порядність, людяність, цілеспрямованість, ентузіазм, комунікабельність, відповідальність, оптимізм, пунктуальність, акуратність, самоорганізація, встановлення пріоритетів, стресостійкість.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: