Резюме від 22 січня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/9519288

IOS developer

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

ПДАБА

ПЦБ, Дніпро
Вища, з 2010 по 2014 (4 роки)

Знання і навички

Swift ООП UIKit SwiftUI MVC MVP MVVM Git GitHub Xcode REST API UrlSession Alamofire GCD Core Data Realm FileManager CocoaPods

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Інтенсивно навчаюся iOS розробці починаючи з вересня 2022 року фул-тайм. Повністю самостійно створив три додатки та опубліковав їх в App Store. Знайомий і маю досвід з більшістю основних технологій, що використовуються в iOS розробці. Маю досвід роботи як з UIKIt, так і зі SwiftUI. Вмію створювати UI за допомогою коду (використовуючи SnapKit або Anchors), окрім цього вмію працювати зі сторібордами. Постійно навчаюсь і покращую свої навички. В даний момент заглиблююсь у вивченні SwiftUI, навчаюсь використовувати Combine. Дуже зацікавлений у працевлаштуванні iOS розробником. Буду радий працювати в офісі в Дніпрі або у віддаленому форматі.

- Swift, OOP, SOLID
- UIKit, Auto Layout in code (Anchors, SnapKit)
- SwiftUI
- GCD
- URLSession, Alamofire
- MVC, MVP, MVVM
- CoreData, Realm, FileManager
- Firebase
- Basic knowledge of Unit Testing

Про опубліковані додатки:

1. Гра схожу на змійку, але змійка складається з емоджі, потрідбно збирати колекцію емоджі знаходячі їх у грі. Зроблена за допомогою UIKit + SnapKit, є молживість змінювати налуштування, інформація про налаштування та прогрес у грі збрерігається за допомогою UserDefaults. Додаток було опубліковано з другої спроби. Спочатку його відхилили тому, що вважається, що категорія вже перенасичена подібними змійками. Я придумав як цей додаток більш оригінально піднести і успішно пройшов рев’ю з другої спроби. Вважаю, що перша відмова була корисною для мого навчання, тому що я отримав додатковий досвід вивчення HIG і App Store Review Guidelines, і сам додаток в результаті вийшов цікавішим і оригінальнішим. Мав меньше шісти місяців знайомства з iOS розробкою на момент публікації.

2. Додаток в якому користувач повинен слухати фрази різними мовами і вгадувати яку саме мову він чує вибираючи із запропонованих варіантів. Інтегрував сторонній API для якісної генерації мови (якість мови стандартного AVSpeechUtterance мене не влаштувала). Підтримка 33 мов. Реалізовано кастомну анімацію засобами SwiftUI (імітація еквалазйзера), робота з AVFoundation, URLSession для запитів до API. За першими даними я бачу, що додаток завантажують користувачі з різних країн світу і деякі знаходять його цікавим і проводять у ньому час.

3. Додаток для генерації текстового AI контенту (привітання, есе) та підбору релевантних зображень: SwiftUI, MVVM, Combine, async/await/Task, URLSession, CoreData, KeyChain, Lottie Animations, FileManager, CloudKit, StoreKit (Paid Subscriptions), Local Notifications.

Схожі кандидати

IOS developer
Київ, Дистанційно

IOS-програміст
Київ, Дистанційно

Senior IOS developer
Харків, Дистанційно

IOS-програміст
Дистанційно

IOS-программист
Івано-Франківськ, Харків , ще 2 міста

IOS developer
Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: