Резюме від 3 квітня 2023 Файл

Віталій

Комірник

Місто:
Біла Церква

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Муковоз Віталій Володимирович
19.05.1991 р. н., м. Біла Церква
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта:
У 2013 році закінчив Білоцерківський національний аграрний університет, економічний факультет, спеціальність «економіка підприємства», ОКР спеціаліст.
У 2008 році закінчив Білоцерківську ЗОШ I-III ступенів №13.

Досвід роботи:
09.2019-... – ЛЦ «Калинівка» ТОВ «Епіцентр К», комірник: прийом товарно-матеріальних цінностей за кількістю та якістю, оформлення відповідних документів, виявлення пересортиці, недостачі або псування товарно-матеріальних цінностей, розміщення товару на складі, відвантаження товарно-матеріальних цінностей за допомогою спеціальної техніки з дотриманням усіх норм та правил з технічної безпеки, робота з терміналом збору даних.
12.2018-04.2019 – ТОВ Ювелірна фабрика «Світозар», начальник виробництва відділення #1: контроль своєчасного виконання замовлень, контроль роботи контролера-завідувача виготовлення запчастин, контролера-завідувача складу запчастин, контролера-завідувача напівфабрикатів, лігування золота, контроль наявності та замовлення срібла та золота на виробництво, допомога по роботі в 1С, управління близько 20 осіб, перевірка та подання даних по роботі працівників для нарахування заробітної плати.
08.2018-11.2018 – Компанія «TexStyle», керівник технічного відділу та логістикою: контроль роботи працівників складу, контроль розгрузки та погрузки автомобіля по видатковим накладним, проведення ревізій складу, формування замовлення тканини з Китаю, біркування тканини, робота в 1С-8,3.
02.2018-08.2018 – ТОВ Ювелірна фабрика «Світозар», контролер-завідувач виготовлення запчастин: видача роботи на лиття, ділення роботи для восковки та закріпки у воск, розрахунок ваги усипки на лиття, лігування та видача металу на лиття, прийом та контроль якості лиття (згідно наряду: по розмірах, шт., сортування по запчастинах, вага, облік браку та повторне замовлення виробів, що пішли в брак), прийом та контроль виготовлення золотих накладок (шт., вага), внесення даних по видачі та прийому золота в акт виготовлення золотих накладок, контроль наявності та виготовлення проволки та припою (легкий, тугий), контроль наявності срібла та лігатури, перевірка та подання даних по роботі працівників для нарахування заробітної плати (восковка та закріпка у воск), контроль та своєчасне вирішення проблем у відділі виготовлення запчастин та на підконтрольних учасниках, робота в 1С-8,3.
10.2016-07.2017 – ТОВ «Ін-Тайм», національна служба доставки, оператор – старший оператор відділення, керівник відділення: оформлення декларацій на відправку вантажу, оформлення декларацій на видачу вантажу, видача готівки по послузі «післяплата», робота з претензіями та заявами клієнтів, формування відомостей розгрузки та погрузки рейсового автомобіля та супровідних документів, формування акта інвентаризації вантажу, замовлення матеріалів для пакування вантажу, формування звітності по виданому вантажу по готівковому та безготівковому розрахунку та видачі готівки («післяплата», з/п, оплата оренди, термінові закупівлі), видача з/п, ведення каси відділення, керування персоналом відділення.
Володіння мовами:
Українська та російська мови – досконало.
Французька мова – початковий рівень.
Англійська мова – початковий рівень.
Знання комп’ютера:
Впевнений користувач. Добре володію MS Windows та основними складовими пакету MSOffice, 1С-8,2, 1С-8,3.
Особисті якості:
Комунікабельний, працелюбний, відповідальний, цілеспрямований, швидко навчаюсь, урівноважений, доброзичливий.
Посвідчення водія категорії В.
Посвідчення водія навантажувача 4 (четвертого) розряду.

Схожі кандидати

Комірник
Біла Церква

Завсклад, комірник
20000 грн, Біла Церква

Комплектовщица, кладовщик
Біла Церква

Кладовщик
Біла Церква

Кладовщик
20000 грн, Біла Церква

Зав. складом, комірник, оператор 1С
18000 грн, Біла Церква

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: