Резюме від 17 квітня 2024

Олександра

Менеджер ЗЕД, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бариста

з 04.2023 по 04.2024 (1 рік)
Sweeter, Харків (Роздрібна торгівля)

Бариста в одній із кав'ярень франшизи. Було постійне навчання, підвищення кваліфікації. Навчилась варити найсмачнішу каву). Спілкування з гостями, обслуговування, приготування та подача напоїв та десертів, розрахунок гостей.

Бариста

з 05.2022 по 07.2022 (2 місяці)
Кофеїн, Глобине (Готельно-ресторанний бізнес)

Менеджер по роботі з клієнтами

з 07.2021 по 02.2022 (7 місяців)
Хостели Харків, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Пошук гостей, спілкування по телефону та в соціальних мережах з потенційними гостями, контроль роботи інших менеджерів та адміністраторів хостелів також покоївок. Набір персоналу, співбесіди, стажування. Допомога в створенні сайту. Дійшла до посади управляючої.

Знання і навички

Пунктуальність Здатність до навчання Привітність Приготування кавових напоїв Уміння працювати в режимі багатозадачності Управлінські навички Лідерство Користувач ПК Ведення телефонних переговорів Добиваюсь цілей Відповідальність

Додаткова інформація

Мені подобаються чітко поставлені задачі на роботі. Подобається відповідальність, якщо за неї добре платять. Був досвід роботи і різних сферах діяльності, та це мені дало багато корисних навичок. Вмію вести переговори по телефону. Добре працює мозок як і стандартних ситуаціях, так і ні, маю на увазі коли швидко потрібно прийняти рішення. Люблю коли є можливість кар'єрного зросту, адже тоді є мотивація. Я швидко вчусь, можу навчитись нового з нуля. Багато читаю, розвиваюсь, та постійно навчаюсь. Є бажання досягати високих цілей.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: